Na Fialu bych nevsadil ani zlámanou grešli!

Krátce po volbách zazněl z řad ODS vítězný chorál - óda na podceňovaného Petra Fialu. Prý se mu všichni smáli, a ejhle, nakonec slavně zvítězil - bude příštím českým premiérem…

Pravda, o jménu příštího premiéra dnes už nikdo nespekuluje, je to naprosto jasný!

S tím slavným vítězstvím mi to už ale už přijde mnohem vachrlatější. Od zmíněných fanfár mě dělí  pohled na oficiální výsledky. Ať koukám, jak koukám, Fialova vítězná ódeska nedisponuje ani polovinou mandátů „drtivě“ poraženého ANO. : - )

Takže, nebýt nečekaného, těsného propadu hned tří kandidátů na postup, skončily by ty letošní volby prakticky stejně, jako před čtyřmi lety. Ale rozumím, že na ale se tady nehraje!

Také jsem patřil k posměváčkům, ale pořád ještě nevidím pořádný důvod, cokoliv na těch úsměšcích  o nudném, nepřesvědčivém Fialovi měnit.

Nezbývá tak, nežli si z celého srdce přát, že  třeba přesvědčí až v roli  premiéra. To by bylo, nejenom pro mne, ale především pro celou zemi velice potřebné  - přínosné.

Je mi to  moc líto, ale -  popravdě, nedokážu tomu uvěřit a to jsme napsal  ještě před tím, nežli jsem si přečetl tenhle mimořádně  hloupej  vzkaz:

"Konec Bohemia Energy je na rezignaci, vzkázal Havlíčkovi Fiala"

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pondělí 18.10.2021 10:31 | karma článku: 20,40 | přečteno: 245x