Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nedostanu se sem často a tak reaguji na komika Havránka opožděně. Napsal jsem, že budu vyvracet vaše lži. Pokud je to pro vás výhrůžka....;-O

Tak se budu těšit na další srandu s hrubkama....;-€

1 1
možnosti
PB

..... ááá, tak aspoň nám předvedli, že se to zpravodajství dá dělat ještě precizněji,- tak nějak vo level vejš, žejo VEU!

7 0
možnosti
JC

Díval jsem se také, poslouchal a divil se, že nemluví česky a v popisce dolů není " ... redaktorka ČT, dislokovaná v SRN, popř. v Bruselu".

Škoda, ale asi se nedívaly ty napadené ženy a dívky. Asi by jí měly chuť vysvětlit, jak to všechno bylo ...

Děs a běs, hrůza, co se dnes ještě na ČT24 dá vyslechnout, kde koho ještě dokáží vyhrabat ...

7 1
možnosti
JH

No, tentokrát nám ČT naznačila, že může být ještě hůř!

6 1
možnosti
PV

Vše jde podle scénáře, který popsal B. Kuras o svých zkušenostech z VB. Zase se někde objeví nějaký vousatý "umírněný" muslim, to umírněný dávám krutě do uvozovek, nic takového neexistuje, který nás bude chtít obalamutit, že to jsou jen výstřelky, oni jsou mírní, skoro svatí, jak okvětí bílé lilie... a nám přitáhnou šrouby! Což se i děje ve vyhlášeních německých korektních - čti vymazaných mozků - politiků a u nás nově třeba návrhy na omezení internetu z dílny ČSSD...

13 0
možnosti
Foto

I34v18a13n 93M14a43r68e56k

9. 1. 2016 17:19

P.Havránku, jsem si zcela jistý že to nebyl poslední "majstrštyk" našeho media 8-o;-(Rv

11 0
možnosti

Ivánek se naučil zkloňovat?;-D

0 3
možnosti
DC

Na ČT bude platit jen to, jak to udělali v Polsku. Není přece možné vybírat koncesionářské poplatky od českých občanů, ale vysílat jednostrannou bruselskou propagandu.

21 0
možnosti
DK

Já nechápu, že ji už nezrušili, protože o veřejnoprávní, pravdivé a spolehlivé se už nedá dávno hovořit...tak zrušit bez dotací...za to platiti nechci...

12 0
možnosti
JP

To nemá chybu, karma.

12 0
možnosti
MR

Jeden pohled na vyhrocování situace v Evropě.Je zde taky jiný fenomén, ten kdo sleduje exodus od počátku tak spatří určitou stopu - indicii a to problém je tam kde je žena politička, tu starostka, tu ministryně, premiérka.... . Naposledky v Kolíně kde je starostkou žena.V žádném případě nejsem proti ženám. Zatím je dlohodobý proces od roku 1916, kdy ženy postupně dostávaly místo ve společnosti a od 50 let se společnost výrazně feminizovala. To není nic špatného naopak je to dobré.

Má to ale stinnou stránku a tím je jiná logika žen než mužů, májí rádi určitý stereotyp, pořádek, jsou ochranářské, pečující, ale taky uvažují někdy pořád dokola ... .

Dříve zde hrozila zkostnatělá politika od staříků poltiků, dnes zase matronská politika od žen. Kde odvráceným příkladem je Merkelová.

Má to negativní vliv do správy společnosti kde se drží určitá "ženská" politika, která ale nemůže reagovat na excesy ten jako byl v Kolíně.

Je dost možné že místní policejni velitel se obával zakročit a nechal tomu určitý odstup, patrné je to i jinde a doslova dochází k "zamrznutí" společnosti, jež si více nechá líbit aby vhověla určité politice a navenek to vypadá jako že s tím souhlasí.

Další dopad feminizace má na společnost, která je hodně ochranářská a pečující, tak že se snaží mladým umetat cestičku životem a ty pak postrádají určité životní zkušenosti a jsou náchylní na určité myšlení a chování jež my považujeme za "sluníčkové" Zkrátka dnes se ukazují důsledky vývoje který trval přes sto let a je potřeba pochopit rozdílnost mužské a ženské logiky a pokusit se je skloubit a nebo nenechávat se tak vyhraňovat.

Současná krize je dost možná vyvolána tím to aspektem a proto je těžké zde nalézt řešení neboť ...

4 0
možnosti
MR

Merkelová, komisařka Federica Mogherini,vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku,Kristalina Georgieva, rozpočtové a lidské zdroje, Cecilia Malmström, mezinárodní obchod, Marianne Thyssen,Zaměstnanost, sociální věci a sociální začlenění, Margrethe Vestager, hospodářské soutěže ... , starostka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová, ministryně obrany Německa Ursula von der Leyenová, spolkový ministr vnitra Rakouska Mag. Johanna Mikl-Leitner

Norsko, Premiér paní Erna Solberg (52),Ministr financí

paní Siv Jensen (44),Ministr obrany paní Ine Marie Eriksen Søreide (37), švédská vláda http://www.government.se/government-of-sweden/ Dánskohttp://http://www.mzv.cz/.../kratce_o_dansku/vlada/index.html ,

The Government of Sweden

The Government governs Sweden and is the driving force in the process of legislative...

GOVERNMENT.SE

2 0
možnosti
Foto

Nevím, proč ČT dělá všechno proto, abychom nabyli dojmu, že nejen že není veřejnoprávní ale spíše nesvéprávná.

28 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články