Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Jak ale chce muslimka pracovat v nemocnici, když musí někdy i převlékat pacienta- muže? O umývání celého těla u nehybného pacienta ...

0 0
možnosti
TB

Osobně jsem proti islámským imigrantům...Na druhou stranu v rámci objektivity je nutno říct, že v českých nemocnicích pracují i řádové sestry a ty mají taky svoje šaty a pokrývky hlavy a u nich to nevadí.....

0 0
možnosti
MP

U abatyší to nevadí, protože nemají zakrytý obličej a je vidět tolik potřebný laskavý úsměv, který pacient v nemocnici potřebuje.

2 0
možnosti
JO

On by se ten šátek dal připustit, zakryly by se jím vlasy, které by nepřekážely při práci. Sestry mají jednoduchou, světlou uniformu. Je to hlavně z hygienických důvodů. Na světlé barvě je hned vše vidět, takže se sestra převlékne, pokud se něčím potřísní.

Jenže ten šátek, který nosí muslimky je omotaný i kolem krku, tam by se v těch záhybech mohly držet bakterie.

Pokud by se tedy muslimky přizpůsobily, šátek by nosily z hygienických důvodů bílý a jen by svazoval vlasy dozadu, tzn. nebyl by zahňácaný u krku, tak proč ne.

0 0
možnosti
Foto

Oděv zdravotní sestry byl -  uniforma - modré šaty, bílý límec a bílá zástěra, Vlasy pod (naškrobeným) čepcem. Ostříhané nehty, nenalakované. Pokora, úsměv - myslím, že to sestřičkám slušelo.

3 0
možnosti
Foto

I42v90a35n 61M81a74r11e76k

1. 10. 2014 12:15

Karma,  i když . . . před časem jsem strávil ve zlínské nemocnici na interně pár dní, můj ošetřující lékař (vynikající) byl Chorvat ,bohužel měl přiděleného neukázněného pacient >>>>mě ! 8-o Rv

0 0
možnosti
MP

Nebude soudružka Šabatová žalovat tuto nemocnici kvůli rasismu?;-D

1 0
možnosti
HM

To víte, že bude, promptně vydá stanovisko, že se jedná o diskriminaci a bude se snažit přinutit nemocnici ke změně stanoviska a pracovního řádu.

1 0
možnosti
DK

Karma...a já nechci u lože sestru a s nějakým šátkem...to by s nějaká česká mohla vzít čepec či korudlku, protože je to její krajová zvyklost....!!

1 0
možnosti