Mladý Klaus a naprosto nepřijatelný Kalousek

Průzkum  agentury Focus pro ČRo,  mapující sympatie české veřejnosti k politikům, které si lze představit ve funkci  premiéra ČR, docela překvapil.

Tedy nikoliv umístěním Andreje Babiše na čele  tabulky  se ziskem 37 procent hlasů. Nic  nového -  ta  jednotná mediální a politická  protibabišovská  fronta prostě nefunguje! Co je moc, je příliš!

Obrovským překvapením je naopak  druhé místo  vyloženého outsidera  - mladého Klause a  rovněž, z normálu se vymykající  neoblíbenost  Kalouska, který je pro celých   80 procent respondentů nepřijatelným kandidátem.

Jistě, na tyhle průzkumy nelze  položit  hlavu na špalek, ale  ještě hloupější je, zacpávat si před nimi uši. Jde především o trendy.

Velkou radost mi dělá  zejména výsledek Václava Klause ml., který  bodoval navzdory velikánským handicapům  -   nevábnému zjevu a  navic   je  členem téže politické  strany, jako věčně hysterizující  poslankyně ODS  Němcová…

Tenhle  nečekaný  úspěch přičítám  na konto důvěryhodného, i   když  do nekonečna   pomlouvaného  tatínka, ale především  publikační činnosti mladého Klause, jehož  srozumitelně sdělované, kompetentní  názory, dokážou, jak vidno,  oslovit  nejširší veřejnost...   

Opravdu milé překvapení!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pondělí 11.9.2017 8:00 | karma článku: 25,45 | přečteno: 273x