Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Bart68

22. 7. 2009 12:50
Já bych řekl, že

"tihle lidé na počátku toho velkého třesku opravdu za něco stáli ...", ale česká společnost, po 40ti letech morálně zdevastovaná, je pak semlela.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

22. 7. 2009 12:59
Re: Já bych řekl, že

A jakpak to ta česká společnost dokázala? Fischer se choval od počátku jako Jánošík. A to i v Německu. Prodával pod cenou, ale rozdíl hradil z úvěrů.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

22. 7. 2009 12:43
Doporučuju film "Kauza králík", ve kterém

Miloš Kopecký prohlásil: "Copak já bych mohl být zločinec? S tímhle ksichtem?"   O tom to přesně je. Fischer je elegantní sympaťák, s velice příjemným hlasem který snad ani nedokázal nikdy zvýšit. Zvykli jsme si na vizáž, hodnotíme lidi podle prvního dojmu. Divoká privatizace počátku devatesátých let znesvětila české podnikatelské prostředí a zloděj bylo synonymum pro podnikatele. Až na Fischera. My jsme takového člověka potřebovali, aby dal lidem důvěru. Že ho nedokázali prokouknout novináři chápu, do jeho účtů neviděli. Spíš je zajímavé že ho neprokoukly banky. Ale nic netrvá věčně a každá sranda jednou skončí. Na druhou stranu nejsem si jistej že jde tady o typického podvodníka. Spíš o snílka který žil v podivné představě že jednou bude líp a vše se v dobré obrátí. Vymklo se mu to z ruky. 

0 0
možnosti