Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

TOPka je ve smrti: Knížepán má s postupujícím věkem stále větší problém dát dohromady smysluplnou větu, Kradousek v podstatě odhání potenciální voliče pokaždé, když otevře tlamu, trio kolaborantů Štětina + Polčák + Niedermayer může po svém posledním zářezu leda chodit kanálama no a taková Langšádlová nebo Gábor, to jsou asi nejhloupější politici na české scéně :-)

4 2
možnosti
LC

Zachraňuje to Laudát;-).

1 0
možnosti
Foto

Tak nevím.8-o Nelze vyloučit ani těžký ,,abstˇák", popř. dtto nevolnost po užití antabusu;-)

3 0
možnosti
RH

Jediná zásadní složka demokracie, která v našem Agrofertistánu ještě normálně funguje, je opozice, jejímž nedůraznějším představitelem je Kalousek. Ať je, jaký je, nikoho lepšího, kdo Babiše a jeho sluhu Sobotku skutečně kontroluje, nemáme.

4 8
možnosti
Foto

Ale když von ten zákeřnej M.Z. vodstavil Chrnimíra s Schemikem i s pí N. od vesel. A to téda8-o;-D Tak alespoń ta ,,konstruktivní" opozice, když jim kasy zchudly, že;-) Názory rozdělují, koryta spojují- K-Sch. Jenže šlo z tlustejch do tenkejch;-)

0 1
možnosti
PB

...... ááá, tak vony stavy po vopici sou daleko nejhorší !

3 0
možnosti
JK

J48i52r29i 57K96u89c29e79r52a

30. 9. 2015 21:01

pokud se poslanec chová za střízliva chová tak, jako ostatní pouze pod vlivem, je to osobní tragédie člověka a i toho Kalouska je mi líto

5 0
možnosti
JN

To slyším poprvé, že je někomu líto miliardáře, navíc takého, který okrádá svůj stát aby měl alespoň setinu z rozkradených peněz pro sebe.8-o :-/

1 0
možnosti

Velmi trefné pane Havránku R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články