Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fajka

22. 8. 2009 16:12
Prachy

Paní Jacguesová si udělala ze strany zelených politický kševt,lezli s Bursíkem Tupolánkovi do análu.Jsem přesvědčen,že jejich strana ve sněmovně končí!!

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

18. 8. 2009 15:13
že vám leží v žaludku je zřejmé

ale ospravedlňovat úlet mlátičky Čermáka, který už se hojí na prokopnuté pr*ely je na váš formát poněkud nízké;-D

0 0
možnosti
P

pilgren

18. 8. 2009 0:23
Rátha na Vás,

chátro jedna líná;-O

0 0
možnosti
JB

base2

17. 8. 2009 20:53
Není to trochu laciné?

No nevím. Ten pořad si kdokoliv může pustit na netu, třeba 10x za sebou, pokud si to chce pořádně nastudovat. Takže je taková tragédie, že to ČT znovu neodvysílá?

Mně to připadá trochu laciné tuhle "kauzu" pořád vytahovat. Já paní Jacques nijak nemám v lásce, trapas to byl šílený, to bez diskuze, ale chtít, aby se 100x omlouvala, pomalu každému osobně nebo snad písemně?:-/

A když jste zde vytáhl tu starou věcičku s policajtem, napadá mě k tomu jedno: pokud by za ty roky udělala jenom tyhle dva trapasy, tak by to snad ani nebylo zas až tak hrozné. A myslím, že i jiní by mohli být spokojeni, kdyby na tom byli takto, možná že i Vy, pane Havránku.

Problém obecně je totiž ten, že se mnohem víc (a snáze!) píše o neúspěších a mnohdy ubohých "kauzách", ale co kdo za sebou nechal dobrého, to už dnes nikdo nečte a s tím na blogu žádnou díru do karmy neudělá...

0 0
možnosti
G

Gmur

18. 8. 2009 10:05
Re: Není to trochu laciné?

R^

0 0
možnosti
M

MipeX

17. 8. 2009 2:24
Není vám blivno?

Já jen že se všichni hádají jestli je blbá a nebo ještě blbější. Ale nikoho netrápí proces, respektive možnost aby se do zákonodárné skupiny dostali takoví exoti (blbci). Jsme národ debilů, kteří si prohlasují cokoli (třeba za 30KČ). Je to smutné ale zřejmě si to zasloužíme.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

17. 8. 2009 7:05
Re: Není vám blivno?

Proč blivno? ...... U tak specifické strany a její vysoké funkce ve straně bych přirovnal její neschopnost vysvětlit otázku biomasy k tomu, že odborník v dopravě nedokáže vysvětlit rozdíl mezi autobusem a trolejbusem, nebo zdravotník rozdíl mezi pediatrem a psychiatrem ...... Její neschopnost popisu a vysvětlení biomasy je opravdu nehorázná.

A k tomu regulačnímu poplatku 30 Kč. ...... Forma spoluúčasti se používá zcela běžně. Např. dotace z EU, nebo smlouvy od pojišťoven. Tento instrument slouží k tomu, aby se příjemce peněz, nebo služby choval hospodárně. Že je účinný, je vidět i na statistických výsledcích návštěv lékařů.

PS: výše zdravotního pojištění je 13,5 % z vyměřovacího základu. Kolik jste vloni odvedl na zdravotní pojištění? A kolikrát jste zaplatil 30 Kč?

0 0
možnosti
MFT

MUDr. František Teuner

16. 8. 2009 13:17
Havránku, Havránku píšu Vám za jedna.

0 0
možnosti
MM

Muf007

17. 8. 2009 15:42
Re: Havránku, Havránku píšu Vám za jedna.

I já se přidám. Ač prázdniny, dnes je to za jedna. Za trefu do Žákové píši za jedna do žákovské. ;-)

0 0
možnosti
T

TurboFrank

16. 8. 2009 9:33
Biomasa je sice kravka, ale Havránek je starý osel.

Je pravda, že biomasa účelově vyprovokovala incident, ale že by napadla policajta? Havránek asi viděl něco jiného. To už se někdy u dědků stává a pak s hrůzou zjistí, že nesundali kalhoty.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

17. 8. 2009 6:43
Re: Biomasa je sice kravka, ale Havránek je starý osel.

Já jsem viděl, jak mu servala z uniformy služební odznak. Vy jste to neviděl? Myslíte, že to není napadení policisty? .... Tak si to zkuste. Až Vás zastaví dopravák při kontrole, tak mu utrhněte odznak z košile. ..... Soudce Vám pak poví, zda to bylo napadení policisty, nebo ne.

0 0
možnosti
G

Gmur

15. 8. 2009 20:51
Pane Havranek vy jste opravdu vul

Pani Jaques napadla policistu? kde to berete?

Pani Jaques byla se skuponou Zelenych jedinna politicka, ktera onoho dne protestovala proti neofasistum. Co delali ostatni? Co jste dela vy? SRABE!!

Sam jako tupec tupcum nahravate. Nevite, ze na zapad od nasich hranic politici verejne proti ruznemu bezpravi a nepravostem verejne protestuji?? Rv

0 0
možnosti
G

Gmur

15. 8. 2009 20:52
Re: Pane Havranek vy jste opravdu vul

tady jsou fotky o tom jak "prepadla" jedno tupe ozbrojene hovado.

0 0
možnosti
T

Tondach

15. 8. 2009 19:28
Ano !

Že se ještě vracím, prakticky všechny zajímá, jestli je Kateřina tak blbá nebo ne, řešíte tady věci o oprávněnosti pálení biomasy, ale téměř nikoho nezajímá, proč to ČT odmítla reprizovat ? V tom je ten problém !  Stejně, jako se řeší, kdo ty fotky Toplánka a jeho tlupy vyfotografoval, ale asi nikoho nezajímá proč tam vlastně byli ! Tupým voličům, převážně voličům ODS, se problém vhodně mediálně upraví a už to jede ! Kateřina na jedné straně je tupá blbka a Kraus na druhé straně je sebestředný narcistický kretén a všichni blbové jsou spokojeni ! A o to přece jde ! Abyste nepřemýšleli ! 

0 0
možnosti
T

Tondach

15. 8. 2009 19:05
Ano !

Problém není v tom, že Kateřina Jacques se totálně znemožnila před národem ! Problém není ani v tom, že se panu Krausovi nelíbí, že se nereprizuje, zrovna ten, či onen díl, jeho velice oblíbeného pořadu ! Problém je v tom, že Česká televize  nereprizuje zrovna tento pořad, na kterém získala sledovanost a dokonce i ceny ! Vždy jsem ČT fandil a obhajoval jsem ji ! Asi jsem se spletl ! 

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články