Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J51e15n13d16a 46K27r53á38s54a

24. 12. 2015 12:29

Kolik čechů je ve světě známých ? Dají se spočítat na jedné ruce . V civilizovaných zemích,požívá pan Václav Havel větší úcty jak doma,kde si o něj otírá ústa kde jaký.......:-P

3 1
možnosti
Foto

J47i97r98i 16B40i22l38i34n28a

24. 12. 2015 7:30

Jak rekl Hutka, byl to prezident za ktereho jsme se NEMUSELI stydet. A od jeho odchodu to jde s hradnimi pany pekne z kopce.

Kdyz chteji lide uctit jeho pamatku, tak to udelaji.

Jen aby vas z toho komousi netrefil slak.;-)

3 0
možnosti
BM

Tak zrovna komunisti by si ho mohli chválit. Nebýt jeho nebyli by ani komunisti.

0 1
možnosti

... který byl nesporně talentovaný, charakterní člověk... Byl to BEZCHARAKTERNÍ člověk. Podváděl jak v osobním, tak veřejném životě. Něco jiného říkal a něco jimého dělal.

4 3
možnosti
JP

Havla jsem v období jeho prezidentování kritizoval, ale Ti co přišli po něm jsou otřesní. Hlavní role prezidenta je reprezentovat stát navenek a to Havel zvládl výborně, z jeho jména můžeme těžit dodnes. Ale někteří neunesli jeho slávu (trochu i nezaslouženou), a tak se po něm spíš plivá, než aby se na něj navazovalo.

2 0
možnosti

Fakt? Ekonomickou devastaci začal havel tím, že ničil to jediné, co fest vydělávalo: Zbrojní průmysl. V žaludku mu ležely Slušovice, jedna z mála prosperujících firem, která podnikala na kapitalistickém principu. Pak také byly kvůli němu prolomeny Benešovy dekrety. Restituoval majetek zabavený za kolaboraci jeho rodiny s nacisty. A o jeho válečnických sklonech nemá cenu mluvit...

4 4
možnosti
ZJ

Inu ani za Hitlera, Stalina či Gottwalda se letiště Praha Ruzyň přejmenovávat nemuselo. teprve až přišel nejtužší kult osobnosti.

Kolikpak asi jen stojí toto letiště autorské poplatky za užití jména? A není užití jména spíše ctí jak užití obchodní značky?

Takže ono si hodně lidí z Havla udělalo bezva kšeft a zoufalci bez sebekritičnosti či schopnosti kritičnosti idolu najdete vždy, většinou mezi mladými, ti staří to většinou dělají z vypočítavosti, třeba jen "hvězda" pana knížete by dávno zmizela ze scény bez udržování oblohy s reklamou "sloužil jsem Havlovi a on beze mne nemohl ani žít".

9 5
možnosti
Foto

A co Zlín? A v každém městě nejméně jedna ulice musela nést jméno nějakého toho masového vraha z východu.

4 0
možnosti
VK

Tihle zarytí antihavlisti ve své hlouposti a prostotě opomíjejí jednu podstatnou věc. Havlův vliv na výkonnou politiku byl relativně velmi malý. Směr udávali zejména dva lidé. Střídavě Klaus a Zeman /někdy rukou společnou/ a pak jejich pohrobci. Ano, ti, které jsou ještě dnes schopní někteří jedinci až nekriticky obhajovat a glorifikovat. A jsou jim ochotní nekriticky posluhovat a dokonce i za jejich života. Že autore? Třeba ať žije Zeman!;-D

11 5
možnosti
PJ

Tak v tom, že Havlův vliv na výkonnou politiku byl relativně velmi malý, zásadně nesouhlasím. Stačí si jen uvědomit, jaké obrovské zlo, se kterým se dnes potýkáme skoro všichni, znamenal jeho generální pardón komunistům a estébákúm - NEJSME JAKO ONI. Nebýt jeho, tak tu nemáme Andreje (teda asi by žil, ale ne z našich kapes ...), generál Zbytek by nestavěl hotely v Soči a nakonec by ani Zeman, jako bývalý komunista, nebyl prezidentem.

4 2
možnosti
MD

smazi se v pekle a ceka tam na dalajlamu a knizete :-)

6 11
možnosti
VK

Odkdy bolševik věří na peklo?

6 0
možnosti
LK

L72e92o11š 19K20a75ň86a

19. 12. 2015 23:54

Tam není vůbec nic konkrétního. Napsal jste, že ho nebudete oslavovat a že vám začal vadit jako prezident, ale že to není nic divného, protože vám toho vadí hodně. Co to je za blog? Popis toho, jak ho někteří oslavují a jiní zatracují mi v tomhle případě přijde úplně zbytečný.

2 1
možnosti
LC

Zásluhy Havlovi neberu, ani je nesnižuju, ale kdyby to býval po první tůře (českého) prezidentování zabalil, mé vzpomínky na něj by byly vřelejší. Njn, jenomže ... jeden o tom napsal knížečku. Jmenuje se to Ako chutí moc.

13 1
možnosti
Foto

Včera však v repríze Václav Havel tloukl ručičkou, že s naším pokryteckým čecháčkovstvím zatočí. Určitě by vítal horlivěji než paní Merkelová, které začíná růst knírek pod nosem.

6 7
možnosti
Foto

Jak vidno na Vás, nepovedlo se mu to.

5 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články