Martin Komárek - takový Hrdý Budžes

Čím je člověk starší a není  úplně blbej, či jinak  těžce nemocnej, tím víc si váží času, který mu  zbývá. Také proto už  nesleduju všechny ty pořady krásného Václava Moravce, jen občas juknu…

Když se tam -  čirou  náhodou, nedej Bože, snad  něco zajímavého uděje, klidně  si o tom dodatečně přečtu…

Minulý týden jsem od  poslance ANO - Martina Komárka  zaznamenal  několik vášnivých obhajob jeho  stranického předsedy Babiše. Zřejmě pro velký úspěch,  je  včera  reprízoval v OVM.

Nemám rád podrazáky  -  zrádce, chválím loajalitu. Svého  šéfa a partu  je třeba hájit, nicméně, nic se nemá příliš   přehánět:

„Jsem členem skvělého týmu, který má fantastický reformní étos a nasazení, a jsem hrdý na to, že jsem členem tohoto týmu…. “

Komárek je nesporně členem, zatím,  úspěšného týmu, ale ty superlativy jsou už  zase dost  za hranou dobrého vkusu…

Bývalý novinář  zjevně   přehání - patrně nemoc z povolání.. Dokonce  odmítá  vnímat – připustit,  ten neoddiskutovatelný  střet zájmů politika a podnikatele  Babiše. On je prostě  takový  Hrdý Budžes!

Možná bych nad tím  zase jen rezignovaně  mávnul rukou, (Jan Werich  - šašků, těch je!) ale když  teď čtu  jeho vysvětlení, proč svého času, ještě jako novinář,  Babiše tak nekompromisně kritizoval, zesměšňoval  - nějak mi to nedá:

„On měl totiž špatné informace od kolegů!“

To je fakt božský! Z jakých informací tenhle srandista  asi čerpá dnes?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pondělí 13.4.2015 11:31 | karma článku: 38,60 | přečteno: 2018x