Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K41a44r48e13l 69M42á87d93l44e

17. 12. 2015 11:13

Tak jsem nakouknul pod ten odkaz, to je zase blábol v těch Lidovkách. Všude samé předsudky, předsudky, předsudky.... Kdybychom se nad ně my zaprděnci uměli povznést, bylo by na světě sluníčkově.

Já mám třeba mezi svými předsudky jeden takový dílčí předsudek proti Vietnamcům. Moji rodiče bydleli v posledních letech v takovém útulném pavlačáku. V prvním patře tam bydleli Vietnamci. Byli slušní, nehluční, bordel kolem popelnic nenechávali, ale jednu vadu to soužití mělo. Když vařili, což bylo skoro pořád, tak větrali oknem na schodiště a domem se táhnul nepopsatelný smrad.

Jiné Vietnamce znám jenom z obchodů, tohle byli jediní, které jsem poznal jako sousedy. A já se přiznám, že jsem z toho pravidelného čichového zážitku získal předsudek, že vedle Vietnamce (a hlavně hned nad Vietnamcem) bych bydlet nechtěl.

0 0
možnosti

K89a51r26e18l 24Š22v96é73d41a

17. 12. 2015 11:00

Rómská restaurace, Rómské masáže, Rómská manikůra, Rómská večerka, Rómská tržnice... kolik let ještě budeme čekat a kolik miliard budeme muset nasypat než se otevřou první ?

6 0
možnosti
NM

...musím říci,že to je pravdivý průzkum s tím,že určitě nebyl prováděn v Mostě,Litvínově nebo v Č.Budějicích to jen tak na okraj a po přečtení nového ceníku navrhovaných pokut o přestupcích mám dojem,že toto budou muset zpracovávat právníci pro případ následných stížností...uvidíme ;-D[>-]

0 0
možnosti
JC

Souhlasím.

Stejně si ale myslím, že ani tisíc průzkumů a jejich výsledků nepomůže, vždy se najdou milovníci dotací a grantů, kteří budou tvrdit opak, jenom aby mohli obhájit a zdůvodnit existenci svých desítek až stovek agentur, neziskovek, prapodivných společností. Neboť je to královsky živí.

22 0
možnosti
JH

V první řadě, Slováci žádní cizinci nejsou, jen debil si dovolí je do této kategorie zařadit. A Vietnamci? Ti jsou socialistickým vládám trnem v oku, jelikož na vzdory všem regulacím a restrikcím, prosperují, nic po státu nechtějí a překročit nesmyslný, socialistický zákon občas musí, ostatně jako všichni, ale není to jejich chyba, ale chyba těch zákonů.

14 5
možnosti
Foto

Slováci nejsou cizinci? To si přečtěte nějakou diskusi u článku o studiu na vysokých školách.

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články