Kvóty: Není morálnější se k těm funkcím normálně... prošukat?

Je vcelku  jedno, zda kolega Petr Paulczynski tenhle   fór vymyslel, nebo ho  jen kdesi zaslechl. V každém případě  díky, že tu výstižnou  definici  pustil  do oběhu…

A když  už tedy chválím, moc se mi  také líbil  jeho stručný  komentář k hysterické  výzvě Miroslavy Němcové, aby premiér neplatil cestovné  prezidentovi, který se chystá   do Moskvy, na  oslavy  vítězství -  ukončení II. světové války.

Měl jsem už na to téma napsaný blog, kde jsem psal o zřejmě neodolatelné potřebě téhle paničky, na sebe po dlouhé době  zase upozornit, znovu se dostat na výsluní  mediálního zájmu,  ale raději ocituju vtipnějšího  Paulczynského:

„To fakt není v hlavní kanceláři  ODS někdo, kdo by ji něčím smysluplným zabavil a držel pokud možno co nejdále od novinářů?“

Za pozornost stojí rovněž  těch několik vět věnovaných poněkud ujetým poměrům ve vládní koalici:

„Andrej prostě jezdí do Vrbětic a slibuje, že to vyřeší. Jezdí k ostravským lagunám a slibuje, že to vyřeší. Jezdí do OKD a slibuje, že to vyřeší. Jezdí k ostravským mostům a slibuje, že to vyřeší. A Sobotkovi je to jedno, je to jedno, je to jedno, je to jedno... I když tohle normálně dělá výhradně premiér.
A na úvodní otázku "Máte problém", odpověděl kamarád. Máme pane. Ten problém jste vy.“

Jak  říkám, ty pravidelné  Středeční hlody Petra Paulczynského rozhodně stojí za přečtení.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | středa 18.3.2015 11:31 | karma článku: 23,48 | přečteno: 530x