Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem taková důvěřivá povaha - kdyby k tomu pokání Křišťálový Staník dodal ty peníze, co se k němu najednou přitulily, asi bych mu uvěřil.

1 0
možnosti
Foto

Bulvár nebulvár, trhák je trhák. A funguje to.8-o Netvrdím, že se kdos ,,kaje" za honorář, ale červíček taky drobítko hlodá. A o kom se nemluví, jako by už nebyl:-/ Obzvláště, když už kdys kdos tvrdil, že to myslí opravdu upřímně. Třeba i původně myslel, tak pak možná, že i dnes;-(

0 0
možnosti
Foto

mám pocit, že to má tady na zemi spočítané.

5 0
možnosti

Mně Gross připadá intelektuálně ne příliš na výši. Já zase mám z něho dojem, že si chce zlepšit reputaci, a proto najednou jakoby "otevřeně" přiznal, že ne vše bylo čisté (což ale stejně ví každý), o financování bytu lhal (igelitka, strýček), protože ho prý zaplatil z náhrad a nechtěl to přiznat. Tak raději tenkrát blábolil o různých igelitkách.

Asi předpokládá, že existují ještě hloupější lidé než on, což sice předpokládá správně, ale většina se mu jen směje. U mě si svými bláboly reputaci naopak ještě zhoršil.Rv

4 0
možnosti

Já bych to viděl tak, že Gross se nám vysmívá a veřejnoprávní televize nás má za voly. Ale to si za ty koncesionářské poplatky zasloužíme.

6 0
možnosti

Bohužel, nevím o co jde.

0 0
možnosti

Ano, zdá se, že Gross to tenkrát myslí vážně, takže není třeba z toho dělat komedii. Ten člověk má evidentně těžké potíže (možná i "jen" psychické).

6 0
možnosti

Bůh ale otevírá náruč každému a každého zve.

Každému se dostává v životě mnohokrát nabídka a já jsem si na mnoha případech ověřil, že i krátce před smrtí se lidem dostává znovu nabídka na "změnu dresu".

A výsledek popsal Ježíš Kristus ve svém podobenství o dělnících najímaných za denár na vinici. Viz Evangelium podle Matouše, kap. 20.

4 0
možnosti

Pozadí nevidíme.

Třeba si myslí, že v tu dobu už nemusí být naživu.

6 0
možnosti