Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

7. 6. 2010 18:46
A co kdybyste se zamysle nad tím

že teprve odchodem z ČT může o ní Jan Kraus mluvit otevřeně?

Nebo vy byste si, pane Havránku, dovolil kritizovat svého zaměstnavatele během Vašeho pracovního poměru? To asi sotva! Tak velkej hrdina nejste a i kdyby, letíte na hodinu, ne-li na minutu.

A nehodnoťte věci, o kterých nic nevíte. Já znám poměry v ČT velmi dobře a mohu prohlásit, že Jan Kraus zas tolik nepřehání a to nic nevím o zákulisních tlacích, které na něj byly vykonávány a že jsou v ČT stále ještě komunističtí mistři na "masírku".

0 0
možnosti
J

j.Havránek

7. 6. 2010 18:56
Re: A co kdybyste se zamysle nad tím

Vy toho jistě znáte hodně, ale zase jste si zřejmě vůbec nevšiml, že se těch televizních poměrů nikterak nezastávám, dokonce  ani toho, že ta Krausova otevřená kritičnost trvá už mininálně rok...

0 0
možnosti
VH

Stará kára

7. 6. 2010 18:34
Bylo na čase

Jednak pořad upadal (nelze ho stále lehce inovovat). A především: pan Kraus "rostl". Rostl ve své aroganci (skutečné, nikoliv té ze "scénáře") k hostům. Ty nepustil ke slovu, pokud byli jen trochu vtipní. Rostl ve své jednostranné (v ČT!!!) "političnosti", ať se týkala dotací divadlům v Praze (dověděl jsem se mj., jak hloupě si vybírám: podle kvality, zatímco mám vědět, že kvalita je pouze v dotovaných divadlech) či jednotlivých stran a jejich lídrů ve volbách. Náfuka. Škoda. Na hniličko je přece vynikající stejně, jako byl i začátek jeho pořadu.

0 0
možnosti
MF

falm

7. 6. 2010 18:47
Re: Bylo na čase

Nevšiml jsem si, že by Lucii Bílou nepustil ke slovu... ta si naopak stěžovala, že do ní jde málo.

0 0
možnosti
MC

sualk

7. 6. 2010 17:06
Veřejnoprávní médium, aby bylo tím čí má být

musí splňovat pluralisticko-stranicky neutrální postoje, což zdaleka neplní a na tom nic nemění jestli bude s Krausem či bez Krause.;-)

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

7. 6. 2010 12:53
Kraus neprodloužil smlouvu

toť vše. Rachot děláte vy a jiní pisálkové, kteří ve všem hledají senzaci.

0 0
možnosti
J

j.Havránek

7. 6. 2010 14:19
Re: Kraus neprodloužil smlouvu

Ti senzachtiví pisálkové si jen přečetli takový rozhovor s mistrem. Zkuste to také

0 0
možnosti
RS

Sťor

7. 6. 2010 12:23
Bravo...

Výborně pane kolego. Chystal jsem se napsát něco v podobném duchu, ale už jste mě předběhl. Výborně a výstižně napsáno. Možná že by bylo dobré ještě připomenout, kam tento samozvaný ochránce morálky v televizi a kultůře vůbec odchází. Jak je vidět peníze mu nesmrdí ani v tom nejpadlejším žánru.

0 0
možnosti
J

j.Havránek

7. 6. 2010 12:46
Re: Bravo...

díky, nerad předbíhám.

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

7. 6. 2010 11:43
Uvolněte se prosím

sleduju víceméně pravidelně. Musím říct, že starší díly byly naprosto skvělá zábava. Postupujícím časem ale došli zajímaví hosté a dnes už to není co to bývalo. Ale pořád to bylo dost dobré, i když Všechnopárty Karla Šípa kvalitou, slušností a humorem Janu Krausovi hodně šlape na paty.

Ale některým věcem u Jana Krause nerozumím. Na jednu stranu byl vždycky schopen kritizovat poměrně trefně spoustu věcí, včetně politiků všech stran. Na druhou stranu podporuje Paroubka. Možná sázka na špatného koně, možná slušné peníze. A z televizní stanice, která roky dobře platila se taky dá odejít a odejít.  

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

7. 6. 2010 12:55
Re: Uvolněte se prosím

Dvolíš vůbec někomu v demokratické společnosti mít jiný politický názor? Navíc, pokud vím, Kraus ho nepodporuje, ale vyjádřil se v tom smyslu, že je mu proti srsti dělat si z člověka srandu jen proto, jak vypadá.

0 0
možnosti
B

babka_080

7. 6. 2010 11:25
Vaše příspěvky také nemusím.

Já si zase myslím ,že po vašich příspěvcích by se mi také nestýskalo a to nejsem doleva.Pan Kraus něco umí alespoň pobavit ,sož se ve vašem podání říci nedá.Rv

0 0
možnosti
PN

pifl

7. 6. 2010 11:18
Souhlasím

ČT nemá čistý štít a Kraus si ušpinil sám.;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články