Konečně změna v aktivistickém Českém rozhlasu!

Mé oblíbené rčení, že nikdy nemůže být tak zle, aby nemohlo být ještě hůře, tentokrát nejspíše neplatí…

Nějak si nedovedu si představit, že by ve zdejších, pořád ještě relativně demokratických poměrech, mohl být veřejnoprávní Český rozhlas - pod vedením nově jmenované ředitelky zpravodajství Jitky Obzinové, ještě aktivističtějším, pravdoláskovější, nežli se stal pod taktovkou Jana Pokorného...

O nově jmenované ředitelce zpravodajství vím jen málo, ale, alespoň z jejího působení na Primě je evidentní že ta paní umí, že jde nepochybně o osobnost.

Takže si nejspíše uvědomuje, do čeho jde, že to mezi těmi vesměs redaktorskými aktivisty, kterým předchozí ředitel nechával volnou ruku, nebude mít vůbec snadný, že ji tady, kde kdo, bude mydlit schody.

Nepřekvapilo by ani otevřené povstání personálu , kteří žije v bláhovém přesvědčení, že jim ta veřejnoprávní média vlastně patří.

Bude to nejspíše ještě hodně zajímavé!

V tomto ohledu, ale pro Jitku Obzinovou mluví skutečnost, že nějaký čas byla i válečnou zpravodajkou, takže se ji nohy jen tak nerozklepou : - )

P.S.

Generální ředitel ČRo René Zavoral, vysílá nejrůznější signály. Tentokrát mile překvapil, když se tak, po svém znovuzvolení, pochlapil!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 16.12.2021 10:31 | karma článku: 15,91 | přečteno: 193x