Konečně vláda s důvěrou… : - )

Až  do dneška, veřejnoprávní  média, jako nedílná  součást   opozice,  od rána do večera, hořce   naříkala, že ČR pořád  ještě  nemá vládu s důvěrou Parlamentu…

Teď  ji tedy,   konečně máme ! Ovšem jen člověk neznalý  zdejších  zvrácených poměrů, by mohl předpokládat, že ty  srdcervoucí  nářky přestanou. Ba právě naopak!

Tak jako v minulosti jsem v přímém přenosu sledoval podstatnou část těch  historických  momentů. Na rozdíl od dřívějška, teď  už bez nějakého osobního  zaujetí -  nemám už komu fandit.

Není v mých  lidských silách   držet  palce populistickému ANO, ještě  populističtějším  sociálním demokratům, nebo snad komunistům.

 Bohužel, nejde to ani v případě těžce  demagogické  opozice, jejíž představitelé  rovněž  nechutně   politikaří -   straší,  přehánějí, lidsky jsou k nerozeznání  od vládní garnitury.

O Babišovi  jsem nikdy neměl iluze, tentokrát mě  navíc ještě zklamal, že po půlnoci, ztratil nervy,  nechal se vyprovokovat  drze  šaškujícím Kalouskem. To by se premiérovi  stát nemělo!

Politická  rozhádanost  v České republice  dosáhla stavu, že už z toho galimatyáše  snad ani  neexistuje slušná cesta ven – na obzoru žádná plachta bílá! Musíme si zvyknout, že ještě dlouhá léta budeme nuceni žít v těch politických exkrementech.

Cesta  k nápravě  politických poměrů bude  tuze  obtížná a dlouhá -  nezbývá nežli doufat, že  se veřejnost ze všech těch nechutností časem přece jen poučí.

Úplně  jistý  jsem si ale  v tom, že součástí  té budoucí politické rehabilitace budou  nutně  muset být  i veřejnoprávní média – tyhle štvavé vysílačky permanentně  přilévající  olej do ohně!

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 12.7.2018 10:07 | karma článku: 20,61 | přečteno: 180x