Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Ono je vše relativní. Pokud zmizí skutečná pravice, opticky se posune střed do prava levice do středu a ultralevice zůstane poze levicí. Asi se dočkáme toho, že jednou budou komunisti nejpravicovější strana!!

0 0
možnosti
BK

Vzpoura deprivantů.... to je geniální! Přesné.

Jinak jako bytostný konzervativec s Vámi musím souhlasit.

0 0
možnosti
Foto

R95o32m71a73n 25K69o28z94e24l

15. 12. 2015 17:35

Špatný závěr - hlavní důvod, proč na tom pravice je tak bídně, je neplnění volebního programu a lži. Chápu, že tyto výroky se vám moc nehodí "Našemu programu jsem nevěřil ani před volbami" Topolánek. "S rovnou daní jsme podvedli" Říman "Kdyby mi kolega pořád neukazoval nesmyslné letáčky" Julínek o volebním programu ODS.

0 0
možnosti
Foto

Hodnocení současného stavu pravice a levice myslím, že není možné. Babiš ovládl a zabetonoval střed a má stále bezpečný volební potencionál. Floskule, že on - mravný oligarcha - ztrestá "zlodějské Čechy=korupčníky" zblbla kdekoho. Je to velice urážlivé jako podobné od sluníček, že kdo tu nechce muslimy je "fašoun".

Ale je to mantra doby, otevírá srdce, s tím se nehne. S čím by mohla pravice vyrukovat ?

3 0
možnosti
JK

To jsou nesmysly, že už se na pravicovost a levicovost nehraje. kdyby volby vyhrála ODS, TOP 09,tak nikdy nezvýší min. mzdu a nezruší popaltky ve zdravotnictví.

0 0
možnosti
Foto

Zakladatel a první předseda ODS Klaus prohlásil, že napravo od ODS je už jen zeď. Z toho logicky vyplývá, že ODS je nejvíc pravicová strana, která v ČR existuje.

To, že pravicoví voliči toto nechtějí vnímat a vidět a melou něco o "levicové" ODS, je druhá věc.

1 0
možnosti
Foto

Pravice se od levice liší mírou přerozdělování; pravice usiluje o nižší daně a s tím související menší stát, levice naopak. Můj oblíbenec Kalousek, bohužel, daně zvyšoval. ODS na to, bohužel, přistoupila. Výjimkou byli poslanci Tluchoř, Schneider a Fuksa, jímž se za tento principiální postoj vděku věru nedostalo; naopak na čas dokonce skončili ve vazbě.

0 0
možnosti
Foto

Pravice usiluje o nižší daně možná jen při předvolební kampani. Vzpomeňte si na modré daňové kolečko a podobné nesmysly, které pak v praxi poté, co se pravicové strany ujaly vlády, zmizely z povrchu zemského.

1 0
možnosti
VF

Pravice - levice?

Myslela jsem, že mám názory jedné ze jmenovaných skupin, ale opak byl pravdou. Pan doktor František Koukolík před časem uveřejnil obsáhlejší text na toto téma a já jsem se nestačila divit.

Pravice - levice je spíš jenom "škatulkování" politiků. Oni totiž

VŠICHNI POLITICI DĚLAJÍ VŠE PRO DOBRO NAŠEHO LIDU.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
PB

..... holt nejsou na skladě, vymazali se sami,- enem žrali a žrali a ešče při tem nahlas mlaskali,- .... vona by se "kupředu levá" taky chovala jinak, pokavaď by byl na obzoru tvrdej konkurent,- šak není kde brát !

0 1
možnosti
PK

P11a36v34e70l 37K35u64l12a

15. 12. 2015 10:24

Skutečně pravicová strana u nás zřejmě opravdu neexistuje. Jenomže oni u nás prakticky neexistují ani skutečně pravicoví voliči, tak není divu.

Jen nevím, proč to vadí levičákovi Havránkovi :-)

1 0
možnosti
JH

Proč ne rovnou neonacista?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články