Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

stev

7. 12. 2008 17:07
ODS jen potvrdila hlubokou agonii.

ODS tímto kongresem jen potvrdila hlubokou agonii, v níž se nachází. Neschopnost změnit cokoli, množství bezobsažných projevů jen podtrhlo potvrzení neutěšeného rozkladu strany. Voliči to už jen za dva roky sečtou a podtrhnou.Rv

0 0
možnosti
P

pesimista

7. 12. 2008 17:05
přestranováno

Pane Havránek,a to se bude kvůlivá každé mezinárodní smlouvě zakládat politická strana? Vždyť ti z ODS,kteří nechcou EU,mohou jít třeba k pivařům, tato strana EU také nemiluje 

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

7. 12. 2008 19:56
Re: přestranováno

Myslím, že se mýlíte. Klaus sám disponuje mistrovstvím v technologii uchopení moci. Je realistou a pragmatikem. Sám to v žádném případě nedokáže. Disponuje rozumem nikoli ideologickou slepotou. Pokud se mu podaří obklopit se takovým potenciálem lidí, kteří eliminují jeho mínusy - např. onen diplomatický deficit či to čemu říkám duchovní rozměr politiky, bylo by to úplně o něčem jiném. Klausovi nejde o zbourání EU. Ani LS samy o sobě. Pokud mu jde o vyrovnání pozic levice a pravice v EP či v EU. Pak je a může to být vše úplně o něčem jiném než v případě US. Pokud bych se nemýlil (a v politických prognózách se mýlit lze strašně snadno), pak pokud by se to V.K. povedlo ideálně, mohlo by se klidně stát, že bych poprvé v životě V.K volil. V.K. rozhodně neodešel do politického důchodu. A levice se pak bude potit i v případě, že by to nevyšlo ideálně. Inu v politice jeden nikdy neví.

0 0
možnosti
N

Nero

7. 12. 2008 15:36
Nová strana

Zánik US a ED byl předem jasný.Plán zničit ODS nemohl vyjít a SPOLUPRACOVAT  s ní nechtěli-ani nemohli vzhledem ke způsobu jejich vzniku.(V roce 1998 by bylo 102 poslanců pravice,US však s ODS nedokázala ani mluvit.Šla do kytek.ED pak už nikdo nevěřil.Odešli než přišli.

Nová strana by byla potřebná,ale vzniklá,ne vyhádaná či vyhandrkovaná.Nikdy u nás a nikde se stejným volebním systémem nezíská nikdo většinu v parlamentě.Lidovci?Zelení?Budou ještě po volbách?Paroubek má své komunisty a dá 50% .Pravice potřebuje levé zelené a zrádné(Pro pravici-ne levici)lidovce.

Pravice potřebuje VZNIK nové pravicové strany, a nebude vadit přejde li k ní něco poslanců z dnešní ODS.Ale v klidu! Bez humbuku! Ten sice novináři dělat budou (viz Nova dnes) ale je třeba aby to aktéři tlumili,ne rozdmychávali.

0 0
možnosti
KN

bubli1fuk

7. 12. 2008 14:38
MÝLÍTE SE - Nikoliv Konec (jedné etapy) ODS!,

ale Konec ODS - bez závorky. NAŠTĚSTÍ!!!;-D;-D

0 0
možnosti