Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je zase pšouk!;-D Jen se prohnal, a nic.

3 0
možnosti
MP

Bude se opakovat slovenská historie, kde vládne jeden muž. Nezvolili si ho jako prezidenta, už není tak oblíbený. Odpovědnost jedné strany je výborná věc. Tak se prokáže schopnost či neschopnost těchto politiků. Samozřejmě jeho výhra v dalších volbách bude jeho prohrou. Žádné zlepšení, žádné úspory, stále se zvyšující dluhy a nezaměstnanost, stále stejná korupce...!!

2 1
možnosti
TK

Ale prdy. Trochu optimismu. :-)

3 0
možnosti
TK

Otázka zní zda se na pana Doležala můžeme dívat jako na nazávislého publicistu. Byť s ním v celé řadě názorů lze souhlasit, v článku, o kterém je řeč, je patrná vazba na dlouholetého partnera v oblasti politiky, vazba na pana Klause. Tomu dělal v letech 92 - 93 šéfa poradců. Což mimochodem je velmi zvláštní, neboť pan Doležal byl jedním z prvních chartistů a chartisty Klaus moc nemusel.

Je to však jeho názor a je dobré uvádět takové názory a přečíst si je.

Ovšem příspěvak váš, pane Havránku, jste mohl klidně zkrátit na odkaz na zmíněný článek. Nic objevného jste nepřinesl. Jde tedy, jak se poslední dobou rozšířil termín na blogu, o karmohoňku? :-) Hezké svátky a více humoru.:-)

4 2
možnosti
Foto

Pan Doležal je podstatně nezávislejší než novináři-Babišovi zaměstnanci

3 1
možnosti
JM

Žeby následoval příkladu dnes prázdné ODS i ČSSD ? Na to si tedy v klidu počkám ,ten brod je ještě daleko. Možné to je ,počítám,že dokud nebude vrcholná politika plná těch kteří se osvědčili v politice komunální,tak ještě pár kotrmelců zažijem.

0 2
možnosti
AM

Uvidíme, zatím jsou prázdné a dunící jen  "standardní" strany a jejich pletichřící představitelé.Rv

5 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články