Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J90a84n 67J97a61n80e34k

18. 3. 2016 10:28

Bravo. A, vlastně - děkuji za psychickou podporu, že svět není ještě tak idiotský, jakým se jeví. Děkuji, pane Havránku.

0 0
možnosti
MV

nenapadne se srovnavat s J. Lecem a sam o sobe psat to, co jste sem dneska mrsknul...to chce fakt poradnou davku sebejistoty

0 3
možnosti
Foto

Jen je dobré mít na paměti, že nic neplatí v každém případě, vždy, všude a na věky. Znal jsem jednoho, co tvrdil, že zná zkratku, pak jsme na něj všichni museli půl dne čekat. ;-D

1 1
možnosti
JS

Pane Havránku, jsem přítel krátkých textů a velmi si vážím jejích autorů. Podle mého názoru, pro řadu lidí není problém napsat několikastránkové dílo k jakékoliv problematice, ale neřešitelný problém pro autora je zkrátit obsah na jednu stranu nebo nedej bože na několik řádků. Pak dokonce i sám autor zjistí, že to nelze, protože jeho dílo žádnou myšlenku nemá. Dávám přednost myšlenkám, ne rozsahu. Na druhé straně musím přiznat, že i toho nic neříkajícího žvanění jsem využíval, abych plénum unavil a pak řekl něco, co jsem chtěl prosadit.

0 0
možnosti
Foto

Tolik urážek v několika málo řádcích.....to se fakt musí umět!

0 7
možnosti
MD

No, muzete si za to sam. Spojeni objektu byvalych JESLI, varny PERVITINU a strany ZELENYCH, v tak kratkem clanku a do jednoho pojmu, budete v budoucnu uz tezko prekonavat.

3 1
možnosti
JS

Pane Dvořáčku, můžete mi prozradit na co byl ten objekt zkolaudován a na co je používán? Domníváte se, že zákony platí jen pro někoho?

3 0
možnosti
LJ

Patřím mezi ty, kteří dávají přednost stručnosti a údernosti. Vaše blogy tedy většinou čtu.

13 0
možnosti
OF

I pes v hlavním městě štěká centrálněji-

Stanislaw Jerzy Lec, bez .Stanislawa Jerzego Leca /polsky/

Česky bych to asi napasal, bez......Stanislawa Jerzego Lece;-DR^

1 0
možnosti