Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Domnívám se, že k té změně nutné dochází díky sociálním sítím na Internetu. Chodím hlavně na Neviditelného psa, zajímavé jsou diskuse pod Astonovým Úvodníkem. Mediální "analytici" nemohou přehlédnout, jak se lidé vyslovují k politické korektnosti, kdo vlastně přispívá k chaosu ve světě a kdo chce ten svět stále ještě ovládat, atd. atd. Internet brání vymývání mozků. Je fantastický třeba možností okamžitě reagovat na dění doma i ve světě. Přál bych si do nového roku, aby diskutujících přibývalo geometrickou řadou. Rok 2016 je rokem voleb do Senátu, krajů... Nikdo by neměl zůstat doma! Jeden hlas nic neznamená, ale volební lístky se sčítají... Pro mě je tentokrát nejdůležitější, jaký politické strany, hnutí budou mít poměr k masové, ilegální migraci...[>-]

1 0
možnosti
JR

J51a11n 35R94á84ž

31. 12. 2015 14:51

Karma.......taky jsem nevěřícně čuměl, co si to ČT dovolila. To ještě Dvořák od kavárníků schytá!

3 0
možnosti
Foto

R^ Viděl jsem i slyšel a vychutnal. On, jak se točí vítr, tak se točej i v TV korouhvičky. Holt fouká mnohým prestitutům už dost pod sukně;-D

13 0
možnosti
Foto

Jako obvykle skvělý Robejšek! R^R^

Až se divím, že ho za tu "disfunkční (a tedy vnitřně vyloženě škodlivou) EU" už veřejnoprávně neupálili. Ale až se z toho strašlivého šoku a pohoršení z Robejškových přímých a pravdivých slov ti nejrůznější Eurohujeři vzpamatují, tak určitě nějaký ten všeobecný "hon na Robejška" zahájí.

EU (a její koryta) si přece rozvracet nenechají! Nikým. A nějakými Robejšky už vůbec ne!

13 0
možnosti
JN

J31i87ř34í 35N56o77s26e70k

31. 12. 2015 11:57

Zíral jsem. Klaus byl věcný a nenapadnutelný, Robejšek věcný a konstruktivní, Pospíšil od jara hodně změnil názory a Takáč jen nasucho polykal, protože obvyklé dotazy na zhnědlou společnost a xenofobní strach nefungovaly.

:-)

13 0
možnosti
Foto

Pospíšil je otravný mluvka. Jako ministr spravedlnosti mohl být dost riskantní. Darmo se neříkalo, že je "táta Išvána".

4 0
možnosti
JH

J56o36s56e38f 77H91e32j89n88a

31. 12. 2015 11:03

Škoda, že jste nezakončil tou vtipnou poznámkou.8-o V těch vynikáte!!!!Tak Klaus si rozuměl s Pospíšilem? Roztomilé8-o8-o8-o.

0 5
možnosti
JS

Normalizátor Kopřiva opravdu nemluví pravdu. Za pravdu dávám panu Havránkovi.!!

7 0
možnosti
PH

Možná, že to byl před silvestrovský žert ČT.;-D

5 0
možnosti
VC

Kéž bychom od nového roku takové žerty vídali a slýchali častěji.

1 0
možnosti
JM

Řekl bych, že ČT se pokouší vsadit na nenávist lidí k panu Klausovi, kterou sama pomáhala vytvořit. Teď čekají na vlnu nesouhlasu s jeho perfektně vyjádřenými myšlenkami. Jsem zvědav, zda jim to vyjde. ;-)

5 0
možnosti
JH

To mi přijde jako přespříliš komplikované vysvětlení. Zmíněnou nenávist to může vyvolat tak maximálně u některých neziskovek....:-)

7 0
možnosti
JC

Souhlasím.

Pan Klaus mluvil až překvapivě razantně a měl, věru, "nebezpečné názory". Komentátor neměl šanci mu ani skákat moc do řeči. Bude zajímavé sledovat, zda a jaké to bude mít ohlasy v řadách vrcholných politiků.

20 1
možnosti
PV

Ten mít sošku v Americe nebude!

9 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články