Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

beda venerabilis

6. 5. 2010 12:08
Kdo leje pivo, sklízí opilce

Už jsem to tu jednou někam připsal, takže se omlouvám, těm kteří toto přísloví čtou podruhé.

Snad ještě doplněk. Akční prvky patřívají na akcích ČSSD k jakési tradici. Pokud tentokrát zůstalo u holých rukou a nikdo nesáhl po střelné zbrani, je nutno to mít za známku jistého zlepšení a zvyšování politické kultury. Ani město Řím nebylo postaveno za jediný den.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

6. 5. 2010 11:43
Je to

vyjádření člověka z davu, řekl bych, tak vypadá láska k politikům v praxi. Tito politici se považují za lepší lidi, chráněné absolutní imunitou, kteří sami sobě přidělují vysoké platy a odměny, aniž by v reálu řešili problémy, které trápí národ. Třeba sociální dávky a hromadné invalidní důchody cigánům.

0 0
možnosti
B

binkojevul

6. 5. 2010 11:17
Vážený pane Havránku,

když tak čtu vaše články, tak mít vás při ruce, tak by těch facek padlo taky nemálo. Ale to je jaksi mimo řeč. Měl byste si především uvědomit, že do vazby se bere člověk o kterém policie a st. zástupce ví, že by byl schopný ve svém jednání pokračovat. Za druhé si musíte uvědomit, že pan Sobotka je vysoký ústavní činitel a je chráněn zvláštním zákonem, který má tudíž dopad i na pachatele tr. činu výtržnictví a ublížení na zdraví. Co se týče vystoupení mažoretek, je onen manžel podivín, protože zatahovat své vlastní děti do politiky je ubohost a vystoupení mažoretek na jakékoli akci je pro ně vyznamenáním za jejich úsilí při secvičování sestavy.;-D

0 0
možnosti
J

j.Havránek

6. 5. 2010 11:24
Re: Vážený pane Havránku,

Ano milý fackovateli, všichni co nesdílejí vaše názory jsou podivíni, že ?

0 0
možnosti
MS

skvario

6. 5. 2010 11:15
no,

je to pořád dokola, jako za bolševika. Jenom ta naše pravda je ta jediná. Takže se vykašleme na demokracii a stejně jako kdysi: "S pravicí na věčné časy a nikdy jinak..." Adios!

0 0
možnosti
E

ErikS78

6. 5. 2010 11:32
Re: no,

...ano správně jste to vystihl jen ta naše pravda je jediná, kde je rozumná diskuse a hledání kompromisů??? Není vůle je mi to jasný, ale dokud se nenajde zle s náma svět není je čisty, špinavý, bílý či černý. Volám po tom pořád, ale naše politické spektrum je na tohle naprosto hluché. Pokud chceme mít "demokracii" tak je vždy třeba hledat řešení napříč politickým spktrem.

0 0
možnosti
MF

mafol

6. 5. 2010 11:11
ano

hezky napsáno

0 0
možnosti
M

momoko

6. 5. 2010 11:11
Blogeři

Vašeho typu tomu jen přispívají.Tak se nedivte;-)

0 0
možnosti