Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Tak to my jsme byli s dětmi na hokeji - kvůli nim, já to nežeru;-D. Nadšení bylo veliké, fanoušci skvělí.

Před hokejem jsme hodinu strávili ve Fanzóně, aby to kluci měli se vším všudy. Opilců spousta, ale nějak to beru, že to patří k tomu. Až pak v hledišti jen o 2 místa vedle seděl opilej českej fanda a voláním a křikem komentoval vše, nešlo ho přeslechnout. To dětem vadilo, soustředily se na hokej, měly nějaký svůj názor, ale on vykřikoval bez pauzy ty své. Nevydržel být zticha ani minutu. Vyřešli jsme to tak, že si kluci o třetině sedli místo známých k jejich dětem a známí k nám a křiklounovi. Nám to tolik nevadilo, ale dětem jsem zážitek zkazit nechtěla nechat.

0 0
možnosti
MJ

Ještě dodatek. O víkendu, když dávají anglickou ligu, těch malejch kluků, co tam je, šedesátiletý dámy v kloboučkách. No a včera koukám na Spartu s Plzní a jeden z nejčastějších pokřiků "Limberský ty hovado". Sudí byl španěl, tak na něj nemohli.

0 0
možnosti
MJ

Josef, dneska souhlas :-)

0 0
možnosti
JZ

Dobré ráno pane Havránek. Fandění je hezká věc , která vlastně spojuje lidi. (SLUŠNÉ). Je pravda , že někteři " FANDOVÉ" jsou zvířata a na stadiony nepatří ! Se synem chodíme na hokejovou Spartu . Tam udělali s fanouškama velkej kus práce ! Já tu pamatuji Košice,Trenčín,Jihlavu a to to tu vypadalo jako na fotbale ! Teď jsou v hledišti vidět i 2 letí a rodiče se o ně bát nemusí.

0 0
možnosti
JH

Dobrý den, tou mou poslední kapkou bylo, když jsem na pražském hokeji seděl vedle jednoho takového fanouška, který  tu byl s  malým klukem. Ten pohled toho dítěte na šílícího  tatínka  pokřikujícího cosi o sviních a šibenicích, byl nezapomenutelný.

Nicméně, to mé dnešní povídání je trochu o něčem jiném, řekl bych, o mnohem horším.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články