Kdo na Primě nevyhrál!

O  nedělním vítězi předvolební "premiérské" debaty nemám jasno, opět jsem vydržel jen pár úvodních desítek minut, takže čerpám převážně z internetových ohlasů...

Podle reálných šancí se o vítězi mělo rozhodovat mezi Babišem, Fialou a Bartošem. Okamura  byl přizván nejspíše jen tak na „ozdobu“, ale dle  zmíněných reakcí, je hodně překvapivě řazen k vítězům.

Zapůsobil  tentokrát selským rozumem, když se bez rozpaků a trapného  kličkování, okamžitě dokázal omluvit za omyl, bez  podrobnějších informací, nevyužil příležitost kopnout si do Babiše u příležitosti té nově  vytažené -  12 let  staré  kauzy  a možná  ještě více zaujalo, když, si po očekávaném  vyřazení přišel  kecnout  ke svým příznivcům a setrval s nimi až do konce, zatímco další vyřazený - Ivan, údajně zdrhnul.

Od Babiše  asi nikdo nemohl očekávat nějaké brilantní řečnické cvičení, zvláště pak po tom "šikovném"  načasování kauzy Pandora Papers, takže diskutéři  se jeho  obligátně nevalným výkonem tentokrát  ani moc nezabývali.

V oficiálních médiích byl nejčastěji chválen Petr Fiala, který nepochybně  umí přednášet, přiměřeně gestikulovat, jen mu ale chybí dar  přesvědčivosti  -  chytit za srdce. Ošklivěji by se to ale také  dalo vyjádřit zmínkou o impotenci.

O jednom  nezpochybnitelném  vítězi asi ani  spravedlivě rozhodnout nelze. Ale, když už tedy  nic jiného, tak   úplně jasný byl alespoň ten jediný zjevně poražený - přemotivovaný,  křečovitý Pirát, 

Autor: Josef Havránek | úterý 5.10.2021 10:31 | karma článku: 19,12 | přečteno: 204x