Kauza Pitomio

Nikdy jsem nepatřil k sympatizantům  Tomia  Okamury, není to politik mé krevní skupiny, občas  se do něj i zle navážím…

Na druhé straně je   dobře, že založil partaj, která   jasně, bez chytráckého vykrucování se, otevřeně  hlásá protiimigrantskou  politiku, pro kterou mohou hlasovat voliči  s podobnými názory, znechucení taktizováním  zavedených  politických stran.

Žádný div, že  s takovým programem je úspěšný  Okamura  na indexu  veřejnoprávních médií, že by ho představitelé drtivé většiny  ostatních politických stran nejraději, ochotně   utopili.. a to  klidně i na lžíci vody.

Nikdy to nebyl ani nebude můj člověk, ale přesto se mému smyslu  pro fair play – spravedlnost,   dotýká  už několikeré soudní rozhodnutí, které   redaktorům pořád umožňuje   označovat   předsedu SPD  za   Pitomia.

Politiky  nemám vesměs rád, většinou z nich pohrdám. I v té nejvyšší kategorii je mezi nimi  nepochybně spousty  vyložených pitomců a někdy ještě hůř…, ale Pitomiem  lze, podle české justice   veřejně, beztrestně  nazývat jen jednoho, jediného – Okamuru!

Nikdo mi nevymluví, že  jen kvůli tomu, že jde o politika  s nepohodlnými  názory, že tohle by se  třeba nějakému pravdoláskaři, a že je mezi nimi tolik  vyložených  blbů!, nikdy stát nemohlo.

Velmi se obávám, že soudci, kteří se už několik let tímhle případem zabývají, dávají více nežli právu, průchod své politické orientaci.

Tomio  Okamura se v těchto dnech obrátil se stížností  až k samotnému Ústavnímu soudu ČR.

Tak to jsem tedy zvědav!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pátek 13.7.2018 8:00 | karma článku: 22,78 | přečteno: 202x