Karas novým ředitelem ostravského studia ČT : C )

Jak příznačné, že novým ředitelem regionálního studia České televize  se  stal,  právě tenhle  zahraniční zpravodaj – jeden  z  nejlepších  veřejnoprávních  kašpárků!

Právě tenhle politicky uvědomělý   redaktor, jehož vždy  angažované vstupy do vysílání,  svou ideovou urputností  připomínají  špičková   estrádní čísla.

Miroslav Karas už dávno pochopil , co se v té  jejich ČT od  něj  chce, disciplinovaně  plní zadání a byl  teď  tedy plným právem odměněn.

Optimisté  mohou  namítnout, že když už tedy nic jiného, tak by  napříště z Varšavy, či Moskvy, alespoň mohli  reportovat o něco  méně zaťatí, méně zvláštní zpravodajové.  : - )

Čistě  teoreticky to jistě možné je. Jenže, znáte  snad  v České televizi někoho takového, politicky necinklého?!

Ještě   pamatuju  Československou televizi  v čele s generálním ředitelem Zelenkou. Byla to  hrůza – vyložené agitační středisko, ale nějak moc to ani nebolelo, neboť šlo o televizi komunistickou, mělo to svou pevnou  logiku.

Jak si ale  jen  logicky vysvětlit, že desítky let   po  pádu totality  a nastolení demokracie  Česká televize pořád  zůstává  tím  propagandistickým  molochem –  jen radikálně  obměnila   plusová  a mínusová  znaménka, že je plná takových politických posluhů  -   Karasů?! 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 5.3.2020 11:41 | karma článku: 28,75 | přečteno: 525x