Kam mizí diváci České televize?

Nenechte se zmást, nejde o žádnou detektivku, to se jen ptají v Týdnu, nad tragickými čísly dokumentující dramatický pokles sledovanosti veřejnoprávní televize…

Zmíněná, do propasti mířící křivka sledovanosti, byla v těchto dnech korunovaná, údajně černým úterkem - kdy v hlavním vysílacím čase ČT l sledovalo snad jen pouhých 149 tisíc diváků….

Ač titulek podbízivě naznačuje jakousi záhadu, o nic takového ve skutečnosti nejde. Vždyť například - do toho úterního nejatraktivnějšího času, zařadil nějaký veřejnoprávní génius, patrně z aktivistického pořadu Nedej se!, takovou ekologickou estrádičku - přímý přenos z tramvajové vozovny spojenou s vyhlašováním cen za ekologii - pod senzačním   názvem:  E ON Energy Globe Award! Prostě neodolatelné!

České televizi se tak podařilo poprvé v historii poklesnou pod magickou hranici deseti procent sledovanosti - vytvořit nový báječný rekord! Jen tak dál!

Jak říkám, žádná detektivka, jen docela obyčejná hloupost - totální neschopnost příslušných zaměstnanců České televize, doživotně zabezpečených koncesionářskými poplatky!

 

Autor: Josef Havránek | pátek 14.10.2011 14:14 | karma článku: 32,19 | přečteno: 1405x