Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V ČT se poslední dobou  opravdu dějí věci, nad kterými rozum stojí. A pak člověk dumá: Je to náhoda, hloupost - anebo zlý úmysl? ;-€

2 0
možnosti
PK

Nevím proč tam to duo Kalousek - Filip bylo. Jako před sportovním utkáním - koho trenér postavil a koho ne. Druhotné je, že Kalousek je podrážděný a nepůsobí to dobře.

2 0
možnosti
RM

Ono je těžké si představit, že by se Železný (a dramaturgie nad ním), který za prezidentské kampaně intenzivně pracoval pro Schwarzenberg Co. unlimited, neúčastnil podobné taškařice. K přípravě takovýchto věcí je Železný malým pánem, to je jenom nosič vody. Stejně jako Kalousek. Těmi figurami hejbaj jiní loutkovodiči.

Každou chvilku někdo někde prohlašuje, za koho se stydí. Současná politika celosvětově dávno přesáhla rámce jakékoliv morálky, takže stydět se není za co, jelikož se ta politická hnojařina vůbec nedá brát vážně. Jsou uslintaní všichni stejně.

4 0
možnosti
KD

Zeleznemu nic neuniklo, on to cilene pripravil.

5 0
možnosti
Foto

Náhodou měl na rozdíl od toho rudého přisluhovače pravdu a jeho argumenty měly hlavu a patu.

3 5
možnosti
VH

Byl to Kalousek. Ten nemá pro některé pravdu nikdy (ačkoliv ji většinou má až drsně pravdivou)

1 0
možnosti
VH

No - proč "vandrovat" do pana Zemana (ono to není o funkci, ale člověku, proto jen jméno).  Z mnoha důvodů. Uvedu jen jediný:

  Kdysi (ach - je to už skoro 60 let) jsme chodili do Divadla ABC "na Wericha".  Jedna z forbín s panem Horníčkem zněla asi takto: "Ono praseti se vůbec moc křivdí! Viděl jste například prase, aby se dloubalo vidličkou v zubech? Nebo prase, které jde do divadla v teplákách."  Och, jak byli zpozdilí. Téměř v teplácích si dovolil přijít pro státní vyznamenání laureát, vyznamenaný jen proto, že za naše peníze natočil oslavný film o člověku, který má (bohužel) právo o vyznamenaných rozhodovat.  Co dodat? Snad jen cosi o vránách, sedajících pospolu.

    PS: Není pravda, že za to pan Zeman nemůže. Byl to jeho výběr.

6 7
možnosti
JR

J67a52n 33R62á58ž

29. 10. 2014 11:27

Až mne překvapuje, jak poslední dobou s Vámi souhlasím. A bez připomínek.

Karma!

10 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články