Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

V souvislosti s chováním poslance Kalouska a europoslance Štětiny bych uvítal, kdybych dostal relevantní, vyčerpávající informaci, jestli KAŽDÝ občan musí uposlechnout výzvy policisty a potom si může stěžovat. Nejsem si jistý, že KAŽDÝ policista je poučený, jak se v podobných případech má chovat. Možná se mylně domnívám, že poslanec Kalousek chybně postupoval, když se domáhal vstupu přes polidejní bariéru. V USA by mu to nemohlo projít, tedy snad... Děkuji z případnou odpověď, kterou by si měli přečíst i na Policejním prezidiu, tedy snad...

3 0
možnosti
PB

..... každej slušnej, čestnej politik a zákonodárca k temu, přece víííí, když je demonstraca na konkrétním místě nenahlášená a nepovolená tak sa tam zkrátka nesmí konat, žejo ,- ...... nebo v tem Práglu už nejsou slušný a čestní politiciV ?!?

1 0
možnosti
JM

"Ostatně už zanedlouho uvidíme!" R^

1 0
možnosti
MK

Ve sněmovně to jsou profesionální herci, dokáží s vervou obhajovat i sebevětší hloupost; jak to, že na hradě selhali do neumělé ochotničiny?!! Holt z toho "skleníku" vyšli do reality a volební "domovní schůze" se nepovedla.

5 0
možnosti
OF

Chlapci chtěli na biftek z mladého býčka.... Miloš a Si ho však chtěli sežrat sami.

Vo tom ty bylo R^;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MM

No, když vám nevadí, že česká policie nechrání české občany před ataky čínských nájezdníků, ale naopak, že česká policie brání volnému pohybu českým poslancům, tak už pane Havránku nemám k vám co dodat. Už jste tam!

2 16
možnosti
MN

Mám takový pocit, že čeští havlisté a aktivisté v čele s Kalouskovou TOP 09 a Bursíkovým LESem jsou jediní, kdo bojuje za samostatnost Tibetu. Pro Tibet to zas až tak aktuální téma není.

Nejsme v roce 1950, kdy Tibet ovládli Číňané a teprve potom, jako v poslední zemi na zeměkouli, tam bylo zrušeno otroctví a nevolnictví. Jsme v roce 2016 a v Tibetu dnes žije i dost Číňanů.

12 0
možnosti
Foto

Ráda bych získala taky víc - pokud možno - pravdivých informací o Tibetu. Kruté trestní právo usekávání rukou za krádež a pod. (?!) Poslední dobou se tam upálilo několik kněží, což se komentovalo velmi civilně.

1 0
možnosti

A prý už neumíme natočit komedii! To je hluboký omyl, umíme to skvěle. Velký dík patří všem hercům, ale ten největší si zaslouží herec v hlavní roli, pan Miroslav Kalousek!R^

10 0
možnosti
FD

Určovat hosty je diskriminace.Co na to ČOI?

0 0
možnosti

To ještě nic není. Abych si odpočinul od toho bláznění (z obou stran) kolem návštěvy čínského prezidenta, přeladil jsem včera na ČT4 sport a sledoval hokejový zápas Sparta vs. Plzeň. Sparta dostala šišku (sedm gólů) a na konci zápasu se plzeňští fanoušci vytasili s americkými vlajkami (v týmu Plzně hrají mimo jiné také američtí hokejisté). Oblíbený komentátor Robert Záruba na to reagoval slovy, že v Praze teď visí úplně jiné prapory a že je příjemné vidět vlajky našich skutečných spojenců. A to jsem si původně myslel, že podobně "postižená" je pouze jeho bývalá. Můžu mít názor jaký chci, ale do veřejnoprávní televize, potažmo sportovního zpravodajství osobní politické pojmy-dojmy určitě nepatří, nebo alespoň mě coby sportovního fanouška rozhodně nezajímají:-/

30 3
možnosti
PK

P25a86v66e91l 28K77u31l68a

30. 3. 2016 8:33

Jména vašich plusovačů mluví za vše. Plzeňáci měli vždy rozum. Jestli to je tím, že je osvobodili Američané......:-)

3 5
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články