Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě že máme Havránky, Hermánky atd.

1 0
možnosti

Pardon, překlikl jsem se a dal +. Mělo být -

0 0
možnosti

..... to říkám porád,- voni se snažijou, tlačijou na pilu, pravda, láska, tralalááá,- .... a potem přinde taková jemná sprcha v podobě těžkýho multikulti průseru a jejich vlastní lži je vyfackujou do voranžova a to se mi nesmírně líbííí,- hloupá až naivní propaganda se obrací přímo proti svému vlastnímu stvořiteli a v podstatě jej diskvalifikuje z jakéhokoliv mediálního klání,- ..... veřejnoprávní média jsou toho zářným příkladem VEU!!!

2 0
možnosti
Foto

Tak to vypadá, když zakejhá potrefená husa;-D a krásně to ukazuje způsob a původ uvažování autora. Děkuji;-)R^

6 4
možnosti

Jaké uvažování autora?Vždyť je to pravda,že ČT informovala o událostech v Německu až po týdnu,totéž ZDF,ale ta se aspoň omluvila,ale ČT pokračuje v multikulti lžích,a zdejší pseudopravičáci tomu věří.

0 0
možnosti
Foto

Správně ! Hurá ! Dejme se na pochod , koncesionáři , a vezměme si příklad z Polska. Nechť ministr , správce "pokladu " , jmenuje ředitele ČT a tím i profil této instituce.

Mohlo by se to potom jmenovat Babišvize? To bych byl tedy věru zvědav na reakce páně blogerovy.:-)

4 2
možnosti

Polsko se umí postavit bolševické EU,a tj.správně,protože politika EU vede ke krachu Evropy,to Vám nedochází?Ano,zásah polské vlády byl nedemokratický,jenže taková je teď doba,milí soudruzi eurohujeři,pokud neskončí multikulti šílenství soudruhů z EU,nemůže fungovat liberální demokracie.Pokud někomu nevadí,že ČT informuje s týdenním zpožděním o událostech v Kolíně,zatímco Idnes napíše přihlouplý článek,jak se malí migranti koulovali se srbskými policisty,má podivné chápání světa.

0 0
možnosti
Foto

I69v12a67n 89M72a52r39e49k

8. 1. 2016 18:47

Jak konstatoval můj kamarád : " Stojí to za houby,včera jsem si zapl telku že se budu dívat na reklamy, a pořád do toho míchali nějaký film " ;-(

7 0
možnosti

P50e53t29r 64T52o59m20e72k

8. 1. 2016 18:25

Mám problém s Petrem Žantovským. To je člověk s hodně špatnou pověstí.

4 7
možnosti

J33a15n 10P55a64l67l52a13s

8. 1. 2016 23:36

Souhlas. Pamatuji ho jako ředitele libereckého divadla. Naštěstí jen jednu sezónu.

0 0
možnosti

smutný fakt: Podle toho také většinou vypadá to, co vám dnes a denně ČT servíruje. Vlastní postoje a názory na dění u nás i ve světě prokládá pravidelným očerňováním těch, kdo tyto názory nesdílí. Je téměř pravidlem, že takové ani nepustí do svého vysílání, aby jí nekazili tu její unisono selanku, ačkoli jí to ten výše řečený zákon doslovně ukládá,“ poznamenává analytik.

7 1
možnosti

Vy se radeji divate na reklamy nez na filmy ci neco zajimaveho?

1 0
možnosti

At zije Barrandov, Nova, PrimaSmichov a dalsi nekonecne reklamy. Hurraaaa!

3 1
možnosti

No vzhledem k tomu, že ten reklamní čas chybějících reklam na ČT platíme všichni v koncesionářských poplatcích (dokonce ať se díváme nebo ne), nejsem z absence reklam na ČT nijak odvázaný.

4 0
možnosti

Je na čase konečně vyhlásit občanskou neposlušnost ve formě neplacení koncesionářských poplatků. Věřím, že až poté by se začaly dít věci.

3 0
možnosti

To by Vám Bureš dal!

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články