Jistý problém "oblíbené" Daniely Drtinové

Pokud  ještě paní Drtinová moderovávala  v ČT, „nadšeně“  jsem o ní psal  tak dvakrát do měsíce…........

Tenkrát mě ještě vzrušovalo, že někdo tak průhledně  politicky jednostranně zaujatý  působí  zrovna ve  veřejnoprávní televizi. Jak už kdosi napsal –„ Ona tu objektivitu  ani  nedokázala  předstírat“.

Když  host ve studiu  vedl řeči proti jejímu politickému gustu,  vždy viditelně trpěla – vrhala bolestné  ksichty a příšerně  sebou v křesle mlela…

Občas někdo nadhodil tu mou „posedlost“  paní Danielou  -  pokaždé jsem   odpovídal, že  kdyby tahle osoba nepůsobila  zrovna ve veřejnoprávním médium, ani bych po ni nevzdychnul, byla by mi ukradená…

A tak se i stalo. Když Daniela Drtinová vypadla z ČT (kde byla  promtně  nahražena  jinými tendenčními redaktory)kamsi k Bakalovi, přestala pro mne existovat. Nejsem přece  masochista, abych ty její výstupy ještě  vyhledával kdesi na internetu.

Po dlouhé době,  až teprve  po přečtení  blogu  Tomáše  Vyorala: Drtinová v bezprecedentním konfliktu zájmů se  nyní zase  vracím k té mé bývalé lásce.

Uvedené informace o důmyslném  propojení všech těch politických kamarádíčků, kteří si  za veřejný prachy  hrající do noty -  vzájemně se chválí a vyznamenávají, jsou pro mne úplně  nové, ale nikoliv zase zcela překvapující.

Teď se jen tiše raduju, že mi ještě fungují instinkty, že jsem správně tušil, přestože jsem  nevěděl!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | sobota 26.11.2016 8:00 | karma článku: 25,36 | přečteno: 247x