Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J81a10n 61R47á30ž

21. 10. 2014 17:34

Kdyby se to stalo u nás....to by bylo řevu.

Všichni kavárenští "mudrlanti" v čele s Kocábem by se hned cpali do TV, aby mohli svá moudra o rasistach a xenofobech vykřikovat a obveselovat, Dienstbier by hned vyjmenoval nejméně deset paragrafů, pro které je nutno divadlo zavřít a všechny stíhat a svolal by vládu ke krizovému zasedání, soudružka Šabatová by zaútočila na Rychetského, aby ÚS zakročil. No a naše veřejnoprávní drbna by měla hned téma na týdenní programovou náplň na všech svých kanálech a otravný VM by pozval k pohovoru všechny jmenované, aby nám blbcům vysvětlili, že proto aby si muslimky mohly zakrývat všechno, nejenom hlavu, a mohli se u nás stavět mešity, trpěli s Václavem Havlem v disentu dvacet let.

4 0
možnosti
MP

R^R^R^. Co na to babka Šabatka?;-D

2 0
možnosti
LH

Správně by měla kontaktovat jejich ministra kultury a ministra spravedlnosti  a žádat jejich odstoupení, protože se chovají diskriminačně, když toto dovolí.Když neuposlechnou, poštvat na ně Brusel ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
MD

Mate nejspise stejnou krevni skupinu. Zachycujici, kratke, popisne, 'karmozni'.

0 0
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem, oni tu ženštinu nevyhnali. Jen ji řekli, že buď si odhalí tvář nebo bude muset operu opustit. (Seděla prý v první řadě a tak se nedivím, že mnohé účinkující to znervózňovalo.) Žena s partnerem poté odešli. Myslím, že v tomto případě se personál zachoval správně.

10 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články