Ještěže je OSN tak impotentní

Říkám si, když v těchto dnech  někteří představitelé OSN  bohorovně  obviňují  Izrael z válečných zločinů…

Přijde jim , že  obětí tohoto nekonečného  konfliktu, je přece  mnohem víc Palestinců, nežli  Izraelců. Zjevně by jim přišla  jako nejspravedlivější  remiza. Jistě,  spravedlnost si lze  vykládat nejrůznějším způsobem!

Někteří z těch úředníků OSN  se rovněž  pohoršují, že Izraelci v Gaze utočí  také na nemocnice a  školy  zřizované z prostředků OSN. Jak nehumánní!

Na druhé straně těm samým  lidumilům, ale evidentně  vůbec nevadí, že  nejrůznější radikální palestinské organizace, právě do těch jejich   škol a nemocnic, úmyslně  umisťují rakety, kterými  útočí na izraelská města. Že si z dětí a nemocných dělají rukojmí - lidské štíty! 

Čím víc mrtvých civilistů, dětí, tím lépe pro palestinské propagandisty – pro palestinskou věc! Těm náboženským  šílencům na lidských životech pranic nezáleží, ti vyznávají úplně  jiné "hodnoty!"

Je to všechno moc   smutné – tragické!  Izrael se prokazatelně  jen   brání  agresi. Kéž by, proti těm palestinským fanatikům existovali jiné prostředky obrany, než  ty které má k dispozici  izraelská armáda!

Máme velké štěstí, že OSN svět neřídí, že se z ní stal jen spolek kuriózních tlachalů!

Autor: Josef Havránek | pátek 25.7.2014 12:33 | karma článku: 34,03 | přečteno: 1013x