Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D51a97v14i27d 63H48o36l88e24c

23. 2. 2014 15:47

V posledních několika letech se české filmy netočí pro lidi (diváky) ale pro kritiky.Tak mají šanci opět získat pár melounů a mít zajištěné živobytí.

0 0
možnosti
VH

V posledních několika letech? Já myslel, že v posledním století (skoro).

0 0
možnosti
JF

J57a85n 15F93r50o89l29í30k

23. 2. 2014 14:42

Tak to autore chodí, že i z toho mála se veřejně oceňuje. Doufám, že by jste to nechtěl nahradit třeba soustružníkem roku. I ten možná existuje v rámci kolektivu sousstružníků.

0 0
možnosti
JR

J53a73n 84R98á28ž

23. 2. 2014 9:33

Když filmaři zapomínají, že filmy se točí pro diváky, tak se nedivte. Stačí mít na správném místě kamaráda, dostat grant a je vystaráno. To že zaplní diváky, a to jen jen při premiéře, třetinu malého sálečku, je jak producentovi, tak i režisérovi šuma fuk! Oni dostali zaplaceno z našich daní a příjmy ze vstupného nepotřebujî. Pak si střihnou kdo dostane „Lva “. Troška, ať je jakýkoliv, granty nepotřebuje, plní sály, vydělává on, sponzoři i herci, a na celé “Lvy “ se může zvysoka kašlat.

3 2
možnosti
Foto

To, co točí pan Troška má s filmem společného pouze to, že se to nakonec promítá v kině. Všude ve světě by to mohlo v lepším případě do televize ...

2 1
možnosti
PH

Festival tendencnich a politických filmu ;-€

6 1
možnosti
Foto

Větší hloupost, jsem nikdy neslyšel. Ale dle množství plusek koukám, že blbostem se nejjednodušeji tleská ...

2 2
možnosti
Foto

Lidé se u filmů nechtějí trýznit, chtějí se bavit. Tahle novodobá dramata vzbuzují v člověku jen záporné emoce a dokonale blbou náladu. Než něco takového, tak stokrát raději socialistickou veselohru a desetkrát raději současného Trošku.

3 3
možnosti
Foto

Promiňte paní Černá, ne každý s občanů této republiky je duševní úrovni lidi, kteří mají rádi socialistické veselohry a filmy pana Trošky. Mějte na paměti, že se zde nachází  hodně lidí s IQ nad 100.

6 4
možnosti
MV

nechteli tam ani trosku něco, co by nebylo dost nobl... a dost nobl bylo, bohužel, i dost nudny! ani pan Eben to nezachranil. na oscarech vedi, ze je třeba do predavacek strihnout i nejaky to skokandy a rockery. proc si v rudolfinu mysleli, ze "zabavu" zachrani pouze filharmonie? chteli byt jini nez za Vachlera, byli nobl, ale nobl nudni...

5 3
možnosti
DP

D25a14d42a62k 54P81e95t15r

23. 2. 2014 7:35

Politické rozhodnutí je také rozhodnutí. Jediný rozdíl, nestál za nim UV.

2 3
možnosti
SB

INu co na to říct? Každopádně bylo od těch, kteří ceny udělují, sprosté a nízké zrušit kategorii, kterou měl vyhrát nenáviděný Troška s víc jak půlmiliónem diváků Babovřesků. S tím, že spousta z vámi zmíněných 29 natočených filmů jsou mrtvá (a evidentně nechtěná) děcka, lze jen souhlasit. Jednu poznámku závěrem - všichni ti nominovaní "umělci a tvůrci" žrali peníze z grantů, podpor a jiných zdrojů, čili z mých daní.........v tomhle je béčkový komediant Troška všechny strčí do kapsy. Sice točí, co točí, ale zásadně za své (tzn za sponzorské) prachy..........tady vidíte, že skutečná "svoboda tvorby" bez fondů a grantů by jisté filmaře přivedla na pracák

10 3
možnosti
Foto

To, že  někteří lidi chodí rádi na šity, svědčí jenom o úrovni a inteligenci těch lidí, kteří na to chodí. Váš názor pane Bergmane také svědčí o vaší inteligenci.

2 7
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články