Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Teď si vůbec nejsem schopná vybavit si, jestli to má v historii nějaký precedens, a sice zakázat nějakému státu zúčastnit se nějaké sportovní události... narážím na možný zákáz účasti ruských fotbalistů v lize Mistrů.

To, že jednotlivé státy v historii dobrovolně bojkotovaly Olympiády nebo i jiné sportovní události, to jo, ale takhle naopak?? Zakázaly někdy kolektivně státy účast třeba nějakým státům s extremistickými režimy? Hitlerovské Německo, Severní Korea...  ?

3 0
možnosti
RM

Nemá a svědčí to o tom, že Obama je skutečně jenom loutka. Např. Kerry byl již u Clintona. Když se podíváme na životopis Kerryho (http://cs.wikipedia.org/wiki/John_Kerry), najdeme tam zajímavou zmínku o organizaci "Skull and Bones".

Když se posuneme ještě kousíček dál (http://cs.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones), najdeme zajímavé vazby na Kerryho protivníka Bushe, se kterým je Kerry v jednom "klubu". Někdo to napadne jako "konspirační teorie", ale jsou to teorie prakticky popsány. Bushové i Kerry jsou velkými fandy NWO, což dokazují výše uvedené odkazy. Takže politika US se v tomto světle nejeví tak světle demokratická, jak se nám zde snaží někteří lidé tvrdit.

0 0
možnosti
RM

Česká republika by měla uvalit sankce na EU za násilné prosazování zářivek a vysavačů. Co je to jiného než diktatura, když nějaká socbanda zasahuje do práv výrobců a spotřebitelů?

2 0
možnosti
Foto

Možná by bylo lepší držet se faktů. Rubl klesá , dost nezadržitelně , blíží se nevídaný kurz 40 rublů za dolar. To dosud nebylo nikdy. Ekonomika stagnuje , spíše se mluví o záporné nule , místo očekávaného 1.5 % růstu.

Hlavně ,je příliš krátká doba na relevantní hodnocení současných dopadů embarga. Jisté a nevyvratitelné je , že to funguje.

Druhá , těžko odhadnutelná věc je to , co udělá VVP. Nechme se překvapit. Věřte ale , že Vovka má starosti.

1 0
možnosti
RM

Uvidíme, co se bude dít, až začnou Rusko a Čína pouštět na trh dolary. Akce vždy vyvolává reakci. A Rusové vydrželi obléhání Moskvy, Petrohradu i Stalingradu celkem po dlouhá léta.

Akorát nevím, proč se radujete. Rusové nezavraždili jediného civilistu, kdyby to udělali, je toho plný internet, Ukrajinci vraždí civilisty jako na běžícím páse.

Každý trochu uvažující člověk musí vidět, co za primitivy jsou ukrajinská vláda.

Jak může takovému režimu demokrat s úctou k jinému člověku vůbec fandit?

To mi vysvětlete.

4 1
možnosti
VL

To jste dopadl, spoléhat na soc. dem. Vy jste byl vždycky směšný pravičák! Taková je prostá pravda, pane Havránku. Tací jako Vy vědí houby o tom, co je pravice. Salonní pravičák je ovšem směšnější figurkou než salonní komunista. Vy jste salonní pravičák. Přeji mnoho plusů od pana Chrástka a jemu podobných figurek!

1 5
možnosti
JR

J30a18r49a 52R58a75n12k

3. 9. 2014 21:07

Zatim jde i cena ropy dolu, vcera vecer na burze 92,--$, takze i v tom se Rusko spletlo a Cina to dostane za hubicku;-)

0 1
možnosti
MD

Sankce jako pekna paralela k uspore energie omezenim prikonu vysavacu. Hloupa EU nestojici za rec, nic vic, nic min.

2 1
možnosti
PV

Neříkal bych tomu EU, ale zcela zjevně SSSE, vždyť to jsou staří bolševíci, to se svobodným trhem nemá nic společného. A demokracie?;-D

6 1
možnosti
JC

V pozadí není snaha ochránit vzbouřenecký režim v Kyjevě před porážkou ze strany odpůrců jejich vzpoury. V pozadí je iracionální nenávist k Rusům a pohrdání Slovany. Je to velmi podobné tomu, jak ti čutálisti z jakéhosi okresního přeboru či co odmítají hrát s fotbal s cikánským fotbalovým klubem.

8 2
možnosti
PV

Že by už tohle pohrdání Slovany Sobotka prokoukl? Snad jako jediný z vrcholných politiků? Protože občané dávno prokoukli tuhle ubohou snahu vrazit klín do slovanské spolupráce. (Jsou tmavé výjimky.)

2 1
možnosti
MF

Chápu, že jste na straně Rusů, ale mohu Vás ujistit, že sebrat ruským týmům možnost hrát evropské poháry, ruské reprezentaci možnost hrát o mistrovství Evropy a sebrat Rusům pořadatelství Mistrovství světa je zasáhne tak citelně, jak si to ani neumíte představit. Asi nejste fanoušek sportu a do těchto věcí moc nevidíte, ale věřte, že bojkot sportovců zasáhne celou zemi víc, než některé ekonomické sankce, protože běžný Rus stejně nemá peníze na zboží ze západu a Ti, co na ně peníze mají, si ho seženou i pod rukou. To je stejný, jako u nás za sociku. Rusko je na tom pořád ještě mnohem hůř, než jsme my kdy byli. Aspoň běžnej Rus určitě. V Římě platilo - chléb a hry. V Rusku to změnili - vodka a hry. A když jim seberete hry, tak to bude pro ně opravdu citelné.

Možná byste se měl někdy do toho Ruska podívat, když o něm tak často píšete. A tím nemyslím zrovna zájezd do Leningradu s Čedokem. ;-)

4 8
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články