Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jde jen o další koryto pro další ...... (cenzurováno)

2 0
možnosti

Tak jsem zpátky. Ovšem nenašel jsem tam něco o "dětském ombudsmanovi". Našel jsem zákony o sociálněprávní ochraně dětí , zákony o právech dětí imigrantů a podobně. Na stránkách Evropského ombudsmana informace o jeho působení, způsobu podání stížností , ale že by tam byl nějaký zvláštní zástupce přes děti ne.

Ale také jednu zajímavou stránku o cikánech. Což jsou Vám také "trnem v ku". Přes tuto stránku se lze dostat k dalším zajímavým o přístupu EU k cikánům. Zvlášť jsem se tam zajímal o jejich názvosloví. U nás Rómové, tam cikáni a kočovníci. Dle historických věcí. Jdu číst a listovat. pravdu zajímavé :

http://ec.europa.eu/migrant-integration/index.cfm?action=furl.go&go=/news/belgique-table-ronde-entre-des-journalistes-et-des-representants-de-la-communaute-rom

0 0
možnosti

opravdu neumíte gůglit, že jste nenašel nic o dětské ombudsmanovi a EU? Včetně toho, že nás EU kritizuje za to, že jsme jedna z posledních 4 zemí, kde tato (podle mě zcela zbytečmá) funkce není??;-D

1 0
možnosti
Foto

O88t66a27k89a80r 24S72e95k51l

12. 4. 2015 10:17

Dnes souhlas i karma. Už jsme přeci měli chvilku i ombudsmana na kolejích . Sice dlouho nevydržel , ale plat ani odstupné nebyly k zahození,:-). Tak jen houšť , prostředky máme.

2 0
možnosti

Takové veletoče se dějí jen tam, kde lidé přišli o zdravý rozum. Není pak daleko doba, kdy bude úřad posuzovat každé upšouknutí, zatímco ty zdravé společnosti půjdou dopředu. My však budeme filozofovat, jestli se máme v posteli obrátit na druhou stranu nebo ne.

2 0
možnosti

Hezkou neděli přeji.

Mám trochu opačný názor na paní Šabatovou. Určitě ji nemůžete odpustit její přístup k  Arabům a pomyslnému poarabštění naší země :-))). Myslím si, že náš , napsal bych  generační střet ohledně globálního světa a rozdílnému vidění řešení jeho problémů je logický. 

Ovšem další úřad? To znamená "další rozdělení názorů " a tvrdému :-))) , zde na blogách, hájení těch názorů. Nic co by přineslo nějaký užitek. Zkusím si vygooglovat na stránkách EU něco o tomto.

0 0
možnosti

Já jí tedy nemohu odpustit především to, že dělá pravý opak ombudsmana. 

Tento úřad byl zřizován zejména proto, aby pomohl občanovi tam, kde neměl síly vzdorovat tuposti/bezpráví/aroganci státních úřadů. 

Ona ale pomáhá posilovat státní zásahy do života lidí.

15 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články