Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Napište rovnou Havránku: miluju Zemana, i kdyby mu z hlavy vypadla kramle. Vyjde to nastejno a nemusíte to balit do pozlátek.

A abyste ze mně nedělal kavárníka, v prvním kole, než začal lhát, jsem si ho za prezidenta i přál. I když nevolil.

3 2
možnosti
JH

Kopřivo, nemíním z Vás cokoliv dělat. Vy si kadíte na hlavu sám....

4 1
možnosti
PS

P46e97t57r 15S47k86á76l22a

2. 3. 2015 14:31

Tak teď ještě napište článek o tom, že to s těma abstinentama a vegetarianama neměl upovidany pan prezident říkat tak na rovinu ale že si stejně nic jiného ti podivini nazaslouzi.

3 0
možnosti
JH

Při všech výhradách nutno Milošovi přiznat to jeho umění  dostat hlupáky z křoví...

7 2
možnosti
JH

Pan Havránek je už dlouho můj oblíbený komik. Ale k tomu Peroutkovu údajnému antisemitismu. Já mám dojem, že jeho žena byla židovka a v té době měly řeči o židech úplně jiný kontext. Čapak třeba někde psal, že bere za svědky na svatbu žida, přináší to štěstí. Židé se dlouho dzželi stranou,nevplývali do společnosti. Měnilo se to až na přelomu století a za 1. republiky byla až překvapivě vlídná atmosféry mazi Němci, Židy, Čechy. Největším zločinem Hitlera pro mne je, že ten svět (asi navždy) zničil. Domlouvat se o trapných blábolech becherovkového Miloše pod zorným úhlem Havránkouva moudra...to je smutná komika.Rv

4 3
možnosti
JH

Těší mě Vaše  pozornost, že Vás dokážu tak skvěle pobavit.To Vy mne vůbec ne! Nemám rád kyselo....

5 2
možnosti
LR

Moc bych se nedivil, kdyby v jisté době sklidil Hitler obdiv levičáckého žurnalisty. Což před válkou byla podstatná část.

Dyk se mu podařilo zemi dostat z krize, nulová nezaměstnanost, zákonem daná dovolená, státem podporované léčení a rekreace, velkokapitál spoután nařízeným sortimentem a cenami, banky pod státní kontrolou, najmě ty původně židovské, zakládání přírodních rezervací, podpora tělovýchovy a sportu....

Ini levá srdce jásati musela,, že....

5 0
možnosti
Foto

Věc je taková8-o M.Z. evidentně cílil na spolek, jménem F.P. se zaštitˇující. A ten se ozval. ;-D Kdo zná, či si dohledá, kdo jej tvoří a zač se cena F.P. některým udělila, mohl by pochopit. Chce-li.8-o;-D

4 2
možnosti
Foto

Vy jste tu cenu dostal?

3 0
možnosti
PD

P68e26t24r 93D88u80s

2. 3. 2015 13:27

Trefa!Je to popleta!;-D

2 0
možnosti
Foto

Pokud příslušné Peroutkovy věty dobře vytrhnete z kontextu, tak můžete dokázat naprosto cokoli. A ve vytrhávání z kontextu je Zeman mistr. A je skutečně smutné, kolik lidí mu to baští i s navijákem.

12 2
možnosti
JT

Věc je taková. Prezident při projevu na konferenci lhal. Není snad placen aby chodil připraven a říkal fakta a ne domněnky a s myšlenky? To jak kritizuje každého z neznalosti apod a sam ... Velikost člověka se pozná podle schopnosti uznat omyly a chyby. Narcis ovšem toto nedělá.

7 2
možnosti
OK

Velký narcis má svého malého hlídacího Ovčáčka.

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články