Jakub Železný jako domina v sado-maso salonu

Ve čtvrtek večer jsem na přeskáčku, sledoval hned několik televizních kanálů….......................

Primárně jsem se chystal koukat na Spartu, ale ty dlouhé, kecálistické předehry mě moc neberou a taky - dívat se potom na ten  mizernej fotbal, bylo utrpení.

Ty, už nepočítaně   reprízované díly Teorie velkého třesku byly taky hodně okoukaný a tak jsem, poněkud zvráceně, nějaký čas strávil i sledováním probíhající  předvolební debaty na ČT24.

Některé menší strany si stěžují, otravují soudy, že k tomu televiznímu cirkusu nebyly připuštěny, ale z toho co jsem stačil sledovat – není fakticky o co stát. Tuhle při nejspíše Česká televize ustojí.

Ve čtvrtek tomu přísně šéfoval Kuba Tedy, viděl jsem jen pouhé fragmenty, ale i tak mi to přišlo jako ve škole, kde  nadupanej učitel, evidentně  alfasamec, péruje žáčky. Respektive, to přesně naplňovalo mé soukromé představy, jak to asi chodí v takovém sado-maso salonu s proslavenou dominou.

Ale možná jsem si ty střípky nesrovnal správně v hlavě a se zase jen trapně pletu, jako s tím fotbalem, který si někteří sparťanští hráči naopak pochvalují - prý vybojovali bod!

Autor: Josef Havránek | sobota 18.9.2021 10:31 | karma článku: 16,68 | přečteno: 232x