Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

tak vysoka ctenost a karma,a vy nevyhrajete!!

1 1
možnosti
Foto

Proč se posmíváte?

2 1
možnosti
MV

a ted nejakou o televizi nebo radiu - dva Vas nehodny blogy za sebou jsou na nektere z nas fakt moc! diky

2 5
možnosti
JH

Je ovšem škoda, že se nevyhlašuje také soutěž blogových komiků. Tam byste vítezil s velkým náskokem.;-O;-O;-O

8 7
možnosti
SS

I tam by mel konkurenci - Hermanek, Olser, Cemper ...

6 3
možnosti

Věděla jsem, že jste se nechtěl účatnit. Kdybych byla blogerka, také bych se ráda vzdala účasti v anketě, a to i tehdy, když by nikoho nevylili. Tyhle ankety, to je ošemetná věc. Když jsem skákala do výšky, vítěz byl jasný a nikdo proti němu nemohl říci půl slova (dnes snad jen kvůli braní drog, ale tenkrát to nepřipadalo v úvahu). V těchto anketách, pokud chcete vítězit, musíte nejen psát alespoň průměrně, ale musíte mít stovky, lépe tisíce aktivních přátel na fejsbuku. Děkuji, nechci, to už je lepší vítězné blogery si vylosovat, jako v Matesu.

3 0
možnosti
JS

Pane Havránku, zklamal jste mě, že se zajímáte o to, kde jste se umístil. Kašlete na to, pište co si myslíte, na prezidenta doufám kandidovat nebudete.Vaše příspěvky stojí za přečtení bez ohledu na to, jestli mám stejný názor nebo zásadně nesouhlasím s Vaším názorem.

5 1
možnosti
RJ

R75a42d13e51k 97J21a23r27o92š

20. 3. 2016 13:46

U vás žel jednoznačně vítězí kvantita nad kvalitou. Já zde sice obecně upřednostňuji kratší články, jenže vy jich "chrlíte" tolik, že zákonitě je většinou jejich obsah velmi povrchní až plytký.

5 2
možnosti
Foto

;-D Fakt nevím. ... asi jediné čemu věřím ... a ta poslední věta, upřímně jsem se zasmál, i když je napsaná vlastně úplně blbě ... ale i tak. Všichni jsme tak trochu závisláci ... no, nikdo není dokonalej. :-)

2 0
možnosti
DV

D65a93v43i92d 63V95l83k

20. 3. 2016 13:41

Pan Havránek píše hodně a lidi ho hodně čtou.Má výhodu, že umí psát krátce,to se dnes cení. Jen si myslím, že je mnoho dnů v roce, kdy píše jen proto, že píše každý den i když nemá o čem. Ale do finále určitě patřil, mnohdy má zajímavé názory se kterými většinou nesouhlasím;-)

1 0
možnosti

Do finále nepatřil, protože v něm být nechtěl. Jestli píše třikrát denně nebo jednou za měsíc, to jsou každého zbytečné starosti. Kdo číst nechce, není nic jednoduššího, než nečíst. Mnohem lepší, než mu pak psát, že píše "o ničem".

6 1
možnosti
MD

Ti nejvetsi si museli pockat az na svoji smrt, by se dockali zaslouzeneho uznani. Doba kraci casto pomaleji nez oni 'utikaji'. Az se jejich 'prsa' srovnaji, prichazi myslenkova a tvurci 'exhumace'. A tu a tam se i piedestaluje.

0 0
možnosti
OF

Vy jste promrhaný talent české žurnalistiky. A Navíc kopete za špatný mančaft.

Něco jako Jan Šimák v našem fotbale. Mám návrh.Když budu v Praze, pozvu vás někdy na pivo, a vy pak napíšete 4 oslavné články na Václava Havla. Karma vám sice na chvíli klesne, ale lid na to brzo zapomene. Jen doufám, že nevijete toho piva celý sud...R^;-D;-D;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články