Jak je to s duševním zdravím poslance Gabala?

Nevěřím příliš  v převtělování, ale když občas zaslechnu  ty  obligátně  hysterické výroky poslance  Gabala, jako bych slyšel proslulého  prokurátora Urválka…

Cituju  z Aktuálně.cz:

„Prezident Miloš Zeman ve svém úterním projevu, který se týkal Šumavy, ve sněmovně vzpomínal na ženy, které se připoutaly ke stromům, které měly být poraženy. "Místo aby je ti dřevorubci přeřízli...," hovořil prezident, což vyvolalo u některých poslanců smích. Naopak několik zákonodárců po tomto výroku sál opustilo. Poslanec Ivan Gabal později Zemanův výrok přirovnal k nacistickému honu na Židy.“ 

Zatímco  prezident uvedeným vtípkem část  poslanců pobavil, cca  šest z nich naopak  uraženě odešlo, což je také v pořádku  -  proti gustu,….

Ostatně, jsem  si takřka jistý, že i kdyby  Zeman nevtipkoval,  tihle poslanci – poslankyně, by si stejně našli  nějaký ten důvod k vyjádření antipatie. Ale o to tady opravdu nejde.

Jistěže existují  relevantní důvody proč  nemilovat  prezidenta Zemana, jenže, reagovat na konkrétní,  výše uvedené  vtipkování takto  gabalovsky:

„ po prohlášení se mu vybavily "holky se žlutou hvězdou na bundě". "

Je tak  příšerně mimo mísu, že nezbývá, nežli se s obavou  ptát na duševní zdraví  pana poslance Ivana Gabala.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 23.2.2017 8:00 | karma článku: 26,58 | přečteno: 300x