Jak dlouho ještě tahle demokracie vydrží?

Před časem   jsem  v televizi  sledoval  jak se  ve  Sněmovně  dva suverénní  hošánci,  při tiskové konferenci ANO -  s transparentem DEMISI,  drze postavili  před řečníky a nějaký čas  pózovali přítomým novinářům …

Poslanci  ANO  v té chvíli udělali asi to jedině možné, počkali  až to chlapce přestane bavit, zasmáli  se  a pokračovali v řečnění.

Ona to ale přece jenom  zase  taková legrace není!

 Je to jen  jeden z příkladů  metod  boje těch,  kteří  nedokážou  přijmout  výsledky demokratických voleb a teď   šíří, nejenom po internetu   nejrůznější manuály vyzývající k občanské neposlušnosti s cílem svrhnout vládu a nejlépe ještě prezidenta, cosi ve stylu MAJDANU...

Dá se  jistě  namítnout,  že  máme přeci demokracii,  tak co?!

Jistěže,  jenže  někteří  lidé si  demokracii  prokazatelně pletou s  anarchií. V té jejich   demokracii se v zájmu jejcih  věci  může úplně všechno -  kašlat na slušnost,   pravidla,  nerespektovat   soudní verdikty, atd., atd.

Ano, pořád ještě máme v České republice  jakousi demokracií, je ale jen  otázkou času,  jak dlouho nám ještě vydrží, pokud  tyhle anarchistické  postoje, otevřeně podporované politickou opozici a médii,   převáží!!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 9.12.2018 8:00 | karma článku: 24,49 | přečteno: 221x