Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Česká televize musí být zničena. To je pravda. Připomínám, že Římané Kartágo zničili,vyplenili, vypálili a zorali. Půdu pak zasypali solí, aby tam již život nebyl možný.

1 0
možnosti
LC

Pane Havránku, to s tím Kartágem na závěr ... doporučoval bych ... prosím ... pod každým blogem.;-)

2 0
možnosti
Foto

Tak už byl zaražený další přísun těchto křesťanských ekonomických migrantů.

Před chvílí to řekl v televizi ministr vnitra Chovanec.

Ta "neziskovka" Generace 21 by měla být okamžitě zrušena.

6 2
možnosti
Foto

Doufám, že dřív bude zrušena komunistická strana, Jaromírku ;-)

3 2
možnosti
KB

Ministr vnitra Milan Chovanec dočasně pozastavil projekt Nadačního fondu Generace 21 na přesídlení křesťanských uprchlíků z Iráku. Dalších 25 cizinců, kterým poskytla Česká republika azyl, totiž požádalo o vrácení pasu. Chovanec při páteční návštěvě Ostravy řekl, že cizinci chtějí opustit Českou republiku a dostat se do jiné evropské země. Hovořil například o Německu či Švédsku.

Zdroj: aktualne.cz

6 0
možnosti
LN

...co jim brání...???...ať táhnou....:-/

8 0
možnosti
NM

8-o...vážení žijeme ,co se týká táto minority v "bludu" podporovaný a to celostátně... ""Jenom toto byl jsem na setkání a mimo to tam byla osoba která pracuje v tomto zařízení a nenásilně mi pohovořila o způsobu tamní práce a fungování a bylo jasné,že se nám tu maže med kolem huby a spousta zdejších pisatelů vůbec neví o čem se tu píše...a řeči typu uvedˇalespoň nějaký zdroj svých informací je alibistické a na dokreslení toto bylo mi řečeno,že jestli z našeho rozhovoru vyplavou nějaká jména a pod....všechno zapřu a i to,že se známe...mám dojem,že to svědčí o všem a hlavně o morálce a le i strachu to je vše 8-o

4 1
možnosti
NM

...doví se vůbec někdy někdo,co ta slavná neziskovka nakukala těm "chudákům" utečencům neb je to ona,co rozpoutala aféru o "kravínu" a je nějak podezřelé ticho...byla tzo pravda nebo si zo ta slavná neziskovka vycucala z prstu a jestli ano tak bude nějaký postih...presstituti chce se to taky starat..;-O;-O[>-]

6 0
možnosti
Foto

Od vás silně zavádějící článek -již počínaje nadpisem.Rv

Ve vámi odkazovaném článku je pak i

„Integrace dvou třetin všech uprchlíků, kteří přijeli, stále probíhá dobře. Iráckým křesťanům jsme nabídli pomocnou ruku v situaci, kdy sice umírají, jsou unášeni a mučeni, ale ještě stále mohou ze země vycestovat. Později by už mohlo být pozdě,“ konstatoval Martin Frýdl.

Zdroj: http://jihlava.idnes.cz/iracti-krestansti-uprchlici-nejsou-u-jihlavy-spokojeni-p2a-/jihlava-zpravy.aspx?c=A160331_171725_jihlava-zpravy_mv

Jak z článku tak ze včerejších informaccí i ve zpravodajských relací je jasné, že domů chce jedna 8členná rodina z důvodů stesku po domovu.

Vyjádření o změnách názorů se týká skupiny 27 osob, ale je otázkou na kolik se v tom promítá, že např. ubytování tam měli zajištěno jen do dneška a nevěděli co s nimi bude, otázkou jak se do jejich názorů promítlo chování lékařů, kteří je nechtěli po příjezdu vyšetřit, otázkou je jaké opravdu bylo chování lidí z generace 21-to kritizovali npř. ti lékaři na které byl údajně od lidí z fondu činěn nátlak. Problém může být i nevraživost okolí.... To, že neví jak se zachovat je pak celkem logické-jsou ve složité situaci-daleko od domova, v cizím nepřátelském prostředí,...

Ať je to jak chce tak o návratu se mluví u 8 lidí ze 153 a o problémech u 27 lidí celkového počtu 153.

Napsat tedy "Iráčtí uprchlíci nejsou v ČR spokojeni", když se jedná o ani ne 1/3 z nich je celkem velký úlet:-/Rv

2 13
možnosti
JH

Pane Polický, ten "zavádějící" titulek je vlastně opsán z IDnes. Ale jinak díky, že jste to napsal tak kulatntně, že jde o článek zavádějící.. Nějakej sprosťák vašeho smýšlení by ho možná nazval zavánějcícím.....:-)

10 1
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je, že tito křesťanští migranti u nás dostali podmínky, o jakých se našim občanům ani nesní.

Proto bych okamžitě zarazil přísun těchto migrantů a zrušil příslušnou "neziskovku", která si z tohoto udělal výnosný byznys.

Takto ušetřené prostředky bych rozdal našim bezdomovcům, protože ti si zaslouží větší úctu.

13 4
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články