Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jako člověk z praxe, znalý problematiku veřejných zakázek včetně stavebnictví, nemohu s vámi souhlasit. Smradlavý vítr nefouká od  firem, i když i ty nejsou svaté, ale především z magistrátu. To, co předvedla Krnáčová, je plácnutí do vody a amatérský populismus. lid neznalý praxe ji nadšeně aplauduje. Hlavně je totiž málo pravděpodobné, že by toto neměla odpovědná firma "ošéfované";-D a maďarská holka si s největší pravděpodobností pěkně naběhla.  Pokud by to firma nemělo "ošéfované", tak by to byli neuvěřitelní diletanti. Osobně se domnívám, že Krnáčová na postu primátorky nemá co dělat, a to toho, že je to náplava až po nulovou odbornost, praxi  a schopnost řídit.

4 0
možnosti
JH

Obávám se, že nejde jen o populistické plácnutí do vody. Souhlasím ale  s tím, což jsem také v textu znínil, že v tom nejedou výhradě jen ty firmy...

1 0
možnosti
AS

A55d94a29m 92S76t68a55v11a

4. 3. 2015 7:59

"... a nikdo neví...": A co kolibřík a spol., ti by nevěděli?

3 0
možnosti
Foto

Do kolibříka se nestrefujte, Stavo. Blanka je velkolepé dílo, které Praha potřebuje. Pokud pokračovali nemožní diletanti a motáci, kteří zaměstnávali hlavně navzájem se rvoucí armádu advokátů - už měli času dost, aby se předvedli.

Totéž nezvládnutelná Opencard. V Plzni i jinde funguje a slouží skvěle. Rychlokvaška charismatický doc. Svoboda si neměl honit tričko a měl přizvat ke spolupráci Pavla Béma.

 Ovšem, bylo a je tak jednoduché všechno navalit a zadusit ODS !

1 0
možnosti
PC

Neviditelný pes ... článek, cituji:

Tunel Blanka projektoval debil, prohlásila veřejně pražská primátorka Adriana Krnáčová a potrefená husa se okamžitě ozvala, firma Satra. Jestli z toho bude soud, pak s ohledem na naši soudní praxi se dá někdy kolem roku 2025 očekávat buď otevření tunelu, nebo jeho definitivní zavalení stohy papírů, které se kolem kauzy popíší. Nedovedu posoudit, do jaké míry je úsudek paní primátorky expertní, ovšem z laického pohledu je plně opodstatněný. Naopak, jen debil by se spokojil s vysvětlením, že nikdo nemohl počítat s přívalovým deštěm a s vlhkostí v tunelu.

11 0
možnosti
IC

Akorát že to její prohlášení je žumpa, to je primátorka ????

1 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články