Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... no, pěkné - pěkné - mizí nahlášené příspěvky, s nimi celá vlákna - ze kterých je jasné - jak autor vnímá demokracii - kritiku - ač sám nedělá nic jiného než že kritizuje - a není ani zřejmé, že on je tím, kdo žádá o smazaní - kdyby měl alespoň odvahu příspěvek smazat sám - to by alebylo vidět, co je zač, že!!;-€Rv

0 0
možnosti
Foto

K22a50r75e78l 72R91a27d98a

22. 12. 2015 0:06

Když čtu jak se do Vás navážejí někteří diskutéři, musím se Vás zastat. Také pozoruji dokonce i mezi svými přáteli, že se nějak zasekli v minulosti a dnešní dění už nejsou schopni chápat. Proto se snaží strkat hlavu do písku a tvářit se, že se nic nezměnilo a oni jsou stále morálně a inteligenčně povzneseni nad námi, to je hloupou, xenofobní, rasistickou lůzou. Asi jsme byli hloupí, když jsme si včas nevšimli, že ti, kterým jsme dali důvěru po r.89 se rychle, potají paktovali s překabátěnými bolševíky a s vervou začli propagovat neomarxistické svinstvo. Naštěstí se začínáme probouzet a zase oni nechápou, že důvěru už ztratili a zpátky jí nezískají. Pan Gál je smutný případ, patřil k těm slušnějším.

3 0
možnosti
JH

Díky. Ano, zasekli se v minulosti...Pro takové je Rusko pořád ještě SSSR a USA nezpochybnitelná autorita - na věčné časy!

1 1
možnosti
LC

Ty Parlamentní listy jsem nečetl, ale minulý týden ve čtvrtek jsem sledoval vyjádření Fedora Gála na téma uprchlíci na TV Noe. Diskutoval tam v pořadu Štefana Hríba Lampa (dříve to bývalo na STV2, než mu to zatrhli, jinak skvělý diskuzní pořad) ještě s jednou známou českou psycholožkou. Ovšem co ti tři tentokrát předváděli, se jinak než hysterií, nedá nazvat. Rozum se mně chvílema hrbil

2 0
možnosti
Foto

Velmi rád bych někde zhlédl nějakou teoretickou živou diskusi mezi Fedorem Gálem a například Benjaminem Kurasem (jehož si velmi vážím).

To by byl velmi výživný zážitek!

8 0
možnosti
JR

J90a14n 11R88á37ž

19. 12. 2015 18:14

Fedor Gál má velmi, opravdu velmi trpké vzpomínky na mládí. A jako mnoho, stejně krutě v mládí poznamenaných, si vysnil svět, kde už nikdy nemůže nikdo zažít něco podobného. Svět plný lásky, humanismu, práv každého na všechno, atd, atd. Mnozí se smířili s tím, že takový svět neexistuje a existovat ani nemůže, protože zákony o zachování druhu nějaký takový svět nepřipouští. Fedor Gál zřejmě nikoliv.

Z toho pohledu je potřebné Gála hodnotit a rozhodně ho nespojovat s bolševiky typu Dientsbiera a Šabatové. Ti jsou z jiného těsta!

5 0
možnosti
Foto

To je sice pravda, ale v důsledku snaha všech Gálů, Šabatových a Dientsbierů vychází nastejno.

2 1
možnosti
PN

Uprchlíci řvou a židy vraždí na potkání, neb je to pro ně zákon. Jaksi pánovi nedošlo že bude první, ale to tak bylo u těchto individuí běžné co svět stojí. Jen nevím kam pak uteče jako naposled ze Slovenska.

14 0
možnosti
JR

J10a63r52a 72R10a70n68k

19. 12. 2015 18:56

O rvani uprchliku nic nevim, ale ze se v Madarsku uz zacaly sepisovat listiny se jmeny Zidu je skutecnost a antisemitismus se tam neda poprit, ostatne najdete na netu.

2 7
možnosti
ZD

pokud vím tak Gál je Žid a nějak mu nerozumím...v podstatě i Diensbier má k Židům hodně blízko...a v podstatě si tedy Židi řežou pod sebou větev...ve Francii zdrhají do Izraele ze strachu...ale Žid Gál kritizuje ochranu hranic...jenom copak tady ta slovenská štěnice dělá???...ze Slovenska byl v podstatě nucen odejít a že by se mu tam hůř dařilo???a nebo tam nebylo spíše tolik havloidů jak zde/spíše žádní...Venda si tam nějak jméno neudělal/ a diktuje nám co zde máme dělat a co a jak pojmenovat...lepší bylo kdyby si obšťasňoval Blavu...ale to by si asi tolik nevyskakoval...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

7 4
možnosti
JR

J63a84r61a 90R49a29n29k

19. 12. 2015 18:57

Z Vaseho prispevku primo cisi - z ceho ma pan Gal strach a uz se mu nedivim:-)

4 10
možnosti
MN

A pročpak pan Fedor Gálnení není zděšený především z těch lidí, kteří způsobují tento exodus, kteří způsobují na středním východě nesnesitelný, nelidský teror, který by žádné ani zvíře na světě neumělo, kteří pro potěchu usekávají lidem hlavy a končetiny, znásilňují ženy a děti, obchodují s lidmi tak, jak se to dělalo před stovkami let v temné minulosti?

Ano, u lidí u nás se probouzí prosté obranné zvířecí instinkty, prostě se bojí, že se tyto zrůdy infiltrovali mezi běžence a budou jednou totéž chtít provozovat u nás. Copak je to tak těžké pochopit pro pana Gála?

22 3
možnosti
Foto

Napíšu jenom tolik... Fedora Gála mam dost ráda--- nechť se to ví. To k němu...

A k Vám? repetice už ...

Až se někdy někde podaří nějakému jakémukoliv tématu o čemkoliv schovat před ředitelem a glosátorem kosmíru Havránkem Josefem, budou po zeměploše chodit tříocí ve stříbrných skafandrech... ještě jste se nepustil do mnoha věcí... koukejte makat... kupříkladu dnes opět tančí Pavlásek;-D

8 15
možnosti

J24o47z46e43f 93Č22e57r88n71ý

19. 12. 2015 14:29

Fedor Gál - táto samozvaná morálna autorita je na rovnakej úrovni ako mečiarovski privatizéri. To jest je to len ináč pomenovaný zlodej. Havel zariadil, že niekoľko sionistov dostala bez akéhokoľvek výberového konania licenciu na televízne vysielanie. A potom si už len trebalo počkať na investora z US a je zabezpečený do smrti.

4 3
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články