Humor - Sobotka zárukou polistopadového vývoje

To se tedy povidlo, to jsme  dopadli, když po těch letech,  je zrovna  vyčůranej  Bohouš servírován jako zachránce ideálů Listopadu 89!!! 

Kolega Zeolit si  povšiml, že   ve středečních Událostech, komentářích ČT, v už  pravidelné protibabišovské a protizemanovské   rubrice, se  přítomní  diskutéři sjednotili v názoru, že Bohouš   zachraňuje polistopadové hodnoty…  

Také jsem tuhle  zábavnou diskusi sledoval a nezbývá mi nežli  potvrdit, že tak  povedený  vtip jsem už dlouho neslyšel.

Zeolit si v téhle souvislosti rovněž postěžoval  na publicistu Bohumila  Pečínku, kterého prý  kdysi považoval za Pana novináře, ale poté co se v Reflexu stal zástupcem šéfredaktora, tak už   škoda mluvit.

Ten názorový posun  zmíněného publicisty je zřejmý, ale překvapený z toho  rozhodně nejsem.  Milý Zeolite, co jste, proboha,   čekal  od novináře, který se, cca  rok před Listopadem stal  kandidátem  -  čekatelem na členství v KSČ?, ostatně, údajně  jako současný  šéf zpravodajství České televize Ivan Šámal! 

Je to fakt obrovská legrace, když si  uvědomíte, že právě   tací   lidé – morální  giganti, kteří až do poslední možné chvíle flirtovali s komunismem,  se  dnes tolik  obávají, o ideály Listopadu 89 a servírují  nám teď Sobotku  : - )

A potom, že nejsme národem Švejků!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pátek 26.5.2017 8:00 | karma článku: 25,85 | přečteno: 283x