Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

alfx

16. 7. 2008 10:57
proč ?

proč točí Hřebejk své filmy je vcelku jasné, prostě se tím živí a navíc - světe div se - třeba ho to stále i baví, proč ale byl napsán tento blog, to mi opravdu není jasné, že by grafomanie, tak obvyklá na internetu ?

0 0
možnosti
MV

wostrey

14. 7. 2008 14:27
problem je v dotacich statu

kdyby se zrusila zrudnost jmenem Statni fond na podporu a rozvoj ceske kinematografie, tak by pan Hrebej horko tezko shanel prachy na kraviny typu U me dobry, Medvidek ci Kraska v nesnazich. [>-]

0 0
možnosti
K

kejč

28. 7. 2008 14:55
Re: problem je v dotacich statu

hele ty wostrey bezmozku ....uvažuj než něco napíšeš... Rv

0 0
možnosti
DG

dj giovanni

13. 7. 2008 17:02
Navíc Hřebejk používá pořád stejné suroviny

tedy herce jak je notoricky známo. Příčina je taky v tom, že  jako za totáče jsou tady vytvořené klany /některé úspěšně přetrvávající/ a dle hesla smrádek ale teploučko nepůjde žádnej producent do rizika s někým neznámým, nedopus't aby ho ještě vyhledával! Týká se to i knih, kde není problém přijít s něčím novým protože  na  rozdíl od filmu se knížka vydat dá nez sponzorů. Zatímco ale o filmech se napíše o všech, knížkÿ dosud neznámýho autora si nikdo nevšimne protože média recenzují téměř výhradně pouze produkci velkých nakladatelství neboť  tato přiznejme si reklama a bakšiš za ni je jistě vítaným přilepšením kulturních redaktorů bez výjimky. Kteří většinou nemají ani slušný vychování takže byť souhlasí se zasláním recenzního výtisku, už se neobtěžují poslat mail, ve kterým by stručně zmínilï proč se recenzi věnovat nebudou. Takže socialistická nevychovanost pokračuje i nadále a proč by měla být kultura výjimkou?

0 0
možnosti
J

j.Havránek

13. 7. 2008 13:32
Vážení,

vůbec nic proti komerčním filmům, jenže je směšné takové filmy dotovat....

0 0
možnosti
T

thufir

13. 7. 2008 11:46
A proč by měl dělat umění,

když chce dělat filmy pro široké vrstvy? Rozhodně mě stokrát více pobaví Horem, pádem, než Jarmusch.

0 0
možnosti
RP

radim36

13. 7. 2008 11:03
každý má svůj byznys.

A proboha, proč by z toho neměl mít udělaný byznys, když se tím živí a nic jiného nedělá? To chcete, aby umělci museli mít za povinnost denně 8 hodin makat někde u soustruhu nebo u pásu nebo sedět za stolem v kanceláři a  filmy dělat jen po večerech nebo  o dovolené? Jak to bylo u sportovců za socialismu? Že se mu někketý film povedl a jiný třeba nepovedl, to je věc jiná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články