Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J82o64s26e45f 27N60o91v72a97k

24. 2. 2014 19:05

pane kolego, horici ker je ideologicky nevhodny antikomunisticky film, proto ho ct odmitla, penize a kamaradi v tomhle nehrali roli.

0 0
možnosti
Foto

Pane Havránku naprostý souhlas.R^R^ Mám pocit, že nebyl problém práva na Hořící keř si koupit, když televize kupuje vysílací práva na různé ptákoviny a ne za malé peníze.

4 0
možnosti
EH

Těžko říct, jaký problém to byl...Komerční televize si nechá své projekty dobře zaplatit, když je financuje. Běžný seriál USA se u nás vysílá taky až po roce až dvou, až ty práva mají rozumnou cenu.

0 0
možnosti

Vy at napisete o cemkoliv, tak vzdycky je to desna prca;-D

2 1
možnosti
BT

milý pane existují studia která odmítla scénař na Sever proti Jihu, Titanic a další a další, pak třeba existují nakladatelství která odmítla Haryho Pottera a také bych mohl pokračovat dlouho prostě odhadnout jak lidé přijmou scénář či knihu je těžké a někdy se ten kdo odmítá splete, tak už to chodí

no a proč ten film nevysílali na to jste si odpověděl přece sám, nerozumět vlastnímu textu a nedokázát použít hlavu se vám hodně daří ;-D

4 3
možnosti
VH

Jenže to nebyla tzv. veřejnoprávní nakladatelství.  ČT vyrábí spoustu hloupých agitek. Tak mohla scénář o Palachovi převzít také. (Pozn:  I ze scénáře lze vyčíst, že výborné téma, které řešil včerejší Piknik, má spoustu hluchých míst, že dialogy jsou křečovité a značná část scén nevěrohodných. Přesto ho ČT z našich peněz zaplatila.)

6 0
možnosti
JB

a není to spíš tím, že ČT prostě na Hořící keř neměla vysílací práva ?

4 1
možnosti
Foto

...a nedají se taková práva zakoupit...?

1 0
možnosti
Foto

Víte, nemusíte psát naprosté nesmysly, stačí, když napíšete, že jste hloupý a vzteklý muž. To úplně stačí ;-)

5 11
možnosti
VH

V čem spočívá - podle vašeho názoru - ta nesmyslnost?  S panem Havránkem máme časté rozpory - u tohoto článku však musím jen vyjádřit svůj souhlas.  A dodat, že ČT je tak nestoudná, že šíří smradlavou samochválu za zisk tří Lvů (těch přeci jen podružnějších). Tří Lvů ze 14 udělovaných hraným filmům!  Když většina vytvořených filmů byla dotována z našich peněz Českou televizí. Ovšem těch neúspěšných!!!

  Teď otázku: kdo myslíte, že z vás dvou píše nesmysli?

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články