Hnus fialovej

"Metody práce Lži a Nenávisti, které si u nás – bůhvíproč – říkají Pravda a Láska, jsou pořád stejné. Je to jak přes kopírák...."

Cituju z výborného textu Petra Štěpánka, pro mne mizerného politika, zato originálního blogera.

Petr Štěpánek  na konkrétních případech dokazuje ty pravidelné havárie havlovské nepolitické politiky, včetně kampaně Děkujeme, odejděte a tak zvané Televizní krize z přelomu tisiciletí.

Nemíním přežvýkávat  celý článek, který rozhodně stojí za přečtení, jen drobná  poznámka k té televizní rebélii

Nechci tvrdit, že až do téhle krize byla česká veřejnoprávní televize bezvadná a úplně všechno se pokazilo, až když si  vítězní  vzbouřenci, spolu se svými patrony Českou televizi zprivatizovali. Jenže, co je moc, je moc!

Pravda, všechny tyhle řečičky jsou   zbytečný, nač mařit čas teoretizováním. Úplně stačí občas sledovat stávající zpravodajské a publicistické pořady ČT.

Dnes už se to obstarožní  spojení -  hnus fialovej moc  nepoužívá, ale  k  hodnocení veřejnoprávní televize mi i přijde jako ulitý.

Ano, řeči jsou  zbytečný. Pokud snad někomu přijdou tyhle   odsudky  příliš kategorické a zbytečně  emotivní, takovým lidem doporučuju obětovat nervy +  trrochu toho času a ze záznamu si pustit třeba úterní Události a komentáře s fanatickým  Gabalem, častým  hosta té jejcih televize, z které pravidelně přímo  kape ta   zloba a nenávist.

Prostě - hnus fialovej! 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 27.10.2016 8:00 | karma článku: 23,88 | přečteno: 226x