Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Paní Hrzánová se s Romy nikdy nepotká, maximálně v rámci svého představení a to není realita to je představení. Navíc Romové okolo kulturní fronty  jsou vždy velmi milí a přátelští protože jsou tam blízko peníze z dotací, nadací a podobných ací. Takže doufám, že máte hlavu v ní mozek a takové plácání paní Báry berete jako takové představení.

0 0
možnosti
JT

Více takových lidí jako je Bára Hrzánová!!!  Je to moudrá žena.

1 0
možnosti

Pan Havránek píše asi o nějakém jiném rozhovoru. Ten, na který upozorňuje je pravdivý, ne přisprostlý. Nejsprostší je slovo, které použil na konci blogu. Možná by neškodilo trochu sebereflexe. A to, že nemůže reagovat? To je boží prozřetelnost...;-D

1 0
možnosti
Foto

Paní Hrzánová mi mluví z duše. Její vyjádření o nechutném způsobu podpory M. Zemana v prezidentské volbě je pravdivé a přesné.

1 0
možnosti

komentovat volby prezidenta slovy nechutný způsob podpory M.Zemana když všichni víme jak do nás média rvala knížete všemy směry je velmi nechutné. ale chápu paní Hrzánová se dala na vojnu tak už musí sloužit. Jen nechápu vás určitě rozumného člověka, že můžete toto nevidět. Paní Hrzánová musí ale vy ne.

0 0
možnosti
JV

Děkuji za doporučení, hned jsem si rozhovor s Bárou Hrzánovou přečetla.

Splnila moje očekávání, je stále stejná a pravdivá, nepřetvařuje se. Žádné sprosťárny, jaké tam našel autor jsem ale já nenašla, naopak, jen realistický pohled na svět očima "komediantky" - skvělé herečky. :-)

3 0
možnosti
SG

Pane Havránku, co řekla,pod to se podepíšu. Nic špatného neřekla a o Klausovi a jeho rodině je to pravda.

4 0
možnosti
AT

Ty k. hnědé mi nikdo nepřichválí. Před chvílí lustrovali kontejnery, vyházeli všechno ven, nadělali svinčík, ale že by po sobě uklidili, to je ani nenapadlo. Když jsem jim řekl, ať si to svinstvo uklidí, tak se po mě vyštěkali. Prasata...

1 0
možnosti
OL

O24t67o 63L14e38v

30. 3. 2014 10:55

Diskuzi zablokovali kvůli jejímu názoru na cigány ne na Klause u nás se pravda říkat nesmí hlavně co se cigánů tý;-€če.

2 0
možnosti
MJ

Hezké nedělní poledne.

Tak jsem si přečetl Vámi inzerovaný rozhovor. prosím...co je na něm špatného, přisprostlého? Tady na blogách se dočkáme daleko špatnějších, přisprostlejších článků a reakcí. Jo..chápu.....zastala se cikánů a tak proto je sprostá, špatná , atd....atd. 

Opravdu ..vy senioři se už nezměníte.

6 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články