Harašení Daniely Písařovicové

V pondělních   Událostech, komentářích ČT  to moderátorce Písařovicové   slušelo,  možná se v maskérně  tak vytáhli kvůli pozvanému  premiérovi…

Líčení  skvělé, ale potom   začala mluvit.  Pokud si  televizní divák nechtěl zkazit dojem, nutně  musel  vypnout zvuk. Písařovicová   vyváděla, jakoby ji její host   v minulosti   zneuctil a odvrhl… no  a teď si to s ním, před kamerami,  vyřizovala skrze migranty.

Není žádné tajemství , že tihle veřejnoprávní panáčci zoufale  tlačí na pilu a proto ztratili  glanz,  důvěru a podstatné části veřejnosti jsou jen pro smích.

Jsem přesvědčený, že především  „díky“ té   pravdoláskařské   horlivosti veřejnoprávníků  dopadají volby v České republice tak, jak dopadají. Právě  tihle snaživí   propagandisti  udělali Babiše!

Čím usilovněji a trapněji na něj   útočí, tím lépe pro něj. Babišovi se díky takovým  horlivcům  daří  v dresu  mučedníka.

Úterní  Události, komentáře ČT byly přímo ukázkové. Fešné  paní moderátorce,  se v    roli rozdurděné  slepičky podařilo Babiše  zase  vmanévrovat do pozice neoblomného  zastánce  českých zájmů, důsledného  bojovníka proti invazi migrantů.  Nic lepšího,  před nadcházejícími volbami , si šéf ANO  snad  ani  nemohl přát!      

Je to už  takové prastaré  kouzlo nechtěného. Nešťastní  redaktoři, v zápalu  ideologického boje, už dávno ztratili soudnost a  tak   svou horlivostí -  blbostí   fakticky Babišovi   pomáhají.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | středa 1.8.2018 8:00 | karma článku: 28,16 | přečteno: 522x