Hana Lipovská – ekonomka, z které se mohou mnozí zcvoknout.

Když  nám v neděli večer zase vypnuli  elektřinu, začal jsem  na mobilu  zkoušet    poslouchat  alespoň  některé rozhlasové  stanice…

Po čase jsem se dopracoval až  k úděsnému  kanálu Český rozhlas plus, kde  zrovna hovořila jakási  ženská… ale  kupodivu   velmi zajímavě -  rozumně.  Raději jsem se ještě  jednou  podíval, ale skutečně to byl  ten děsnej  Čro plus.

Počkal jsem si na závěr, kde  se  tentokrát překvapivě  krotký moderátor  loučil s Hanou Lipovskou. Lipovská, Lipovská…, trvalo chvíli, nežli mi došlo, že to  patrně  bude  ta ekonomka, o které se teď tolik mluví  – kandidátka do Rady ČT, z které se mohou   někteří senátoři  zcvoknout , kterou  už  inkvizitor  Halík vyobcoval  ze slušné společnosti.

Je  mi to  mírně   trapné, ale   s názory Hany Lipovské jsem se  seznamil  teprve až nyní  a to ještě kvůli výpadku proudu a navíc prostřednictvím provařeného Čro plus.

A tak si teď jen   říkám, že pokud  tu Lipovskou nakonec  přeci jen do té Rady nereformovatelné  České televize  zvolí, jestli to nebude škoda, takhle se  zahrabat!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | úterý 25.2.2020 11:40 | karma článku: 21,93 | přečteno: 235x